Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 21 Noiembrie 2012
11 Ani de Zilele Biz

11 Ani de Zilele Biz

Săptămâna trecută s-a încheiat cea de-a 11-a ediție a evenimentului de afaceri Zilele Biz, desfășurată pe parcursul a cinci zile, la care au participat peste 1600 manageri și antreprenori din cinci domenii de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR, Media&Marketing. Evenimentul a avut loc la Howard Johnson Hotel și a fost organizat de către revista Biz în perioada 12-16 noimebrie.

de Biz
“Zilele Biz este cel mai mare eveniment de afaceri din România. Nicio altă conferință de business nu se desfășoară pe o perioadă de cinci zile. Mai mult, putem spune că este primul eveniment de afaceri, fiindcă a fost lansat în 2002 și de atunci s-a menținut la același nivel de performanță. Credem insă că ZileleBiz este cel mai relevant eveniment de business din România, prin calitatea conținutului, nivelul speakerilor și al audienței” declară Marta Ușurelu, redactor-șef al revistei Biz.

Deși suntem într-un context economic ostil, am descoperit la Zilele Biz nu doar motive de speranță și optimism, ci surse consistente de performanță și creativitate în afaceri. Se remarcă un puternic val de tineri care încep afaceri noi într-un mod neconvențional, compensând lipsa resurselor cu creativitatea și ingenioziatatea.

Analizând poveștile de succes ale unor afaceri cum sunt Bitdefender, Continental Hotels, Sameday Courier, Eurolines, AfredoFoods, Integra sau ale unor start-up-uri reiese faptul că "antreprenorii trebuie lăsați să tragă înainte economia românească", așa cum a subliniat Aneta Bogdan în deschiderea primei zile a evenimentului. Studiul Profilul Antreprenorului Român a arătat că acele trăsături care deosebesc antreprenorii de “restul românilor” - inițiativa, accentul pe calitate, munca în echipă, eficiența, implicare și responsabilitate - sunt acelea care fac diferența dintre supraviețuire și performanță.

La această ediție s-au lansat patru studii de piață realizate exclusiv pentru Zilele Biz, care au analizat: profilul antreprenorului român, sursele inovației, aspirațiile și valorile naționale și sursele creativității în funcție de tipologia reclamelor.

Zilele Biz a reunit peste 75 speakeri – antreprenori de top, mentori, modele și practicieni de elită – care au purtat audiența printr-un adevărat maraton de prezentări, keynotes, dezbateri în panel. Partenerii evenimentului au fost Class Living, Microsoft, Ursus Breweries, Banca Transilvania, ISRA Center, AirFrance KLM, Unilever Food Solutions, Sameday Courier, Pepsico, Urban Spaces, MasterCard, Anchor Group, Adrem Invest, UPC Business, Caroli Foods. Prezentările speakerilor vor fi în curând disponibile pe site-ul evenimentului și vor putea fi downloadate.

Extra Info


Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă proiecte jurnalistice creative, conținut viu și abordări unice asupra mediului de business local și internațional. Lansată în anul 2000, Biz a fost prima revistă de afaceri din România, impunându-se prin premiere în print, evenimente de business, proiecte speciale și cautând mereu să abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectivă inedită și interesantă pentru cititori.

Cu o apariție bilunară, are ca public-țintă manageri cu vârste între 25 și 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe număr, auditate de BRAT, dintre care 6.200 sunt abonamente. Se distribuie în zonele urbane din țara. Începând din 2009, revista Biz este condusă de Marta Ușurelu, Redactor-Sef și acționar majoritar.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare