Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 12 Ianuarie 2017
Acum, la KFC poți achiziționa cel mai dorit meniu plătind cu like-uri

Acum, la KFC poți achiziționa cel mai dorit meniu plătind cu like-uri

Ca în fiecare început de an, fanii KFC regăsesc produsele preferate în meniurile Smart, la un preț special. 2017 aduce un plus campaniei de după sărbători, clienții putând achiziționa acum meniurile Smart și cu like-urile strânse pe rețelele de socializare, în perioada sărbătorilor.

Pentru a putea achita cu like-uri în restaurantele KFC, clienții trebuie să își scaneze profilul de Facebook prin intermediul platformei dedicate  http://www.kfc.ro/likeexchange, unde vor afla câte reacții au strâns pe perioada sărbătorilor, pentru a achiziționa Smart Meniuri cu acestea. Astfel, cei care au strâns 1250 de like-uri în luna decembrie, vor primi un voucher generat de platformă, pentru un meniu Smart. Fiecare utilizator poate beneficia de un singur astfel de voucher. De asemenea, cei care distribuie informațiile despre numărul de like-uri strânse, pot intra în tragerea la sorți pentru a câștiga un aparat foto special – Social Media Wonder Cam.

„Bugetul de după sărbători este mereu restrâns, motiv pentru care, în fiecare an, la KFC aducem produsele preferate ale clienților noștri, la un preț special. Campania Smart Menu reprezintă deja o tradiție în restaurantele noastre. În perioada campaniei, traficul în restaurante a crescut cu peste 10% în 2016 față de 2015, semn că atât clienții fideli așteaptă această ofertă, dar și cei noi sunt încântaţi și ne vizitează pentru a profita de promoție. Anul acesta, noutatea constă în șansa de a achiziționa meniurile Smart cu like-urile adunate pe Facebook de sărbători, pentru că toată lumea merită o masă delicioasă, oricât de mic este bugetul la început de an”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Până la data de 9 martie 2017, meniul KFC include trei oferte smart, la prețuri speciale: Smart Menu, cu trei Hot Wings, două Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, un sos la alegere și o răcoritoare, la prețul de 12,5 lei, Smart Menu Plus, ce combină două Crispy Strips cu cinci Hot Wings, o porție medie de cartofi prăjiți, un sos la alegere și o răcoritoare, la prețul de 17,5 lei și Smart Bucket, varianta de grup, ce include două bucăți de pui, patru Crispy Strips, patru Hot Wings și două porții medii de cartofi prăjiți, la prețul de 30 de lei.  În plus, salata Coleslaw are și ea un preț promoțional, de 3,5 lei.

Pentru mai multe detalii despre noutaţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.   

Extra info

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. 

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Popa
13 Iulie 2017, 09:13
Îi bună mâncarea.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare