Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 24 Noiembrie 2017
Adunarea Generala IAA Romania a ales Comitetul de Organizare Effie 2018

Adunarea Generala IAA Romania a ales Comitetul de Organizare Effie 2018

IAA România, UAPR și organizațiile membre s-au întrunit pe 23 noiembrie în cadrul Adunării Generale și au ales Comitetul de Organizare Effie 2018. Comitetul include 10 membri, și este prezidat de Mihai Trandafir, de la Universal McCann.

IAA România, asociația reprezentativă a mediului de afaceri din MarCom, a avut joi seara (23 noimebrie) Adunarea Generală bianuală, în cadrul căreia membrii asociației au ales Comitetul de Organizare Effie 2018, alături de UAPR.

effie awards

Effie, competiția care premiază eficiența în comunicare, va fi susținută în 2018 de un Comitet de Organizare compus din 6 profesioniști din agenții și 4 clienți.

Aceștia sunt:
1. Irina Pencea – Jazz Communications
2. Oana Petroff – Mediacom
3. Victor Stroe – Leo Burnett
4. Bogdan Nițu – Webstyler
5. Ștefan Chirițescu – Kubis Interactive
6. Dana Nae Popa – Pastel
7. Ștefan Teodorescu – Ursus Breweries
8. Roxana Baias – Telekom Romania
9. Laura Barbu – Vodafone
10. Raluca Mihalcea – Rompetrol

Președintele Comitetului de Organizare Effie va fi Mihai Trandafir, din partea Universal McCann.

Candidații dar și membrii IAA prezenți la Adunarea Generală și-au exprimat aprecierea față de ultimele 2 ediții Effie, însă văd și posibilitatea unor îmbunătățiri.

AG 23 noiembrie


Irina Pencea: „Effie este singurul standard real de eficiență în România, dacă pe creație relevante sunt competițiile internaționale, în cazul strategiei de comunicare premiile Effie chiar înseamnă ceva. Însă m-aș bucura să folosim mai mult contentul Effie pentru a educa piața, cât și pentru a inspira și motiva tinerele talente”.


Ștefan Chirițescu: „Dacă avem cei mai buni jurați, e important să avem și cel mai bun comitet!”

Comitetul de Organizare are rolul de a coordona, din punct de vedere tehnic, toate activitățile legate de competiția din 2017 și de Gala de Premiere.

Extra info

EFFIE este un festival internațional sub licența Effie Worldwide, care premiază eficiența în comunicare și marketing. De peste 45 de ani, premiile EFFIE reprezintă o recunoaștere a eficienței proiectelor de marketing și comunicare dezvoltate de companii și agenții de pe șase continente și din peste 40 de țări.

În România EFFIE se află la a 14-a ediție și va fi organizat conform tradiției, în parteneriat de către IAA România și UAPR. EFFIE România, ca și EFFIE Worldwide, premiază cele mai eficiente campanii de comunicare și rolul semnificativ al acestora în atingerea și depășirea obiectivelor de business.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare