Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 16 Noiembrie 2017
Băneasa Shopping City te inspiră în alegerea cadourilor de Crăciun, spunându-ți ce cadouri să eviți

Băneasa Shopping City te inspiră în alegerea cadourilor de Crăciun, spunându-ți ce cadouri să eviți

Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie, iar odată cu venirea Crăciunului, începe și goana pentru cadourile perfecte oferite celor dragi. Însă, alegerea darurilor ideale poate fi uneori o misiunea dificilă. Presați de multitudinea de variante, dar și de faptul că este un alt Crăciun în care aleg, din nou, cadouri pentru aceleasi persoane, oamenii ajung să opteze pentru daruri simbolice, oferite mai mult ca o formalitate.

Crăciunul acesta Băneasa Shopping City își propune să le readucă clienților săi bucuria de a achiziționa cadouri memorabile pentru toate tipologiile de prieteni pe care le poți regăsi în fiecare grup.

Sub mesajul ,,Get it right this time”, centrul comercial își va ajuta clienții în misiunea anuală de sărbători, prezentându-le, cu originalitate și umor, unele dintre cele mai neinspirate cadouri, dar - în același timp - frecvent oferite în perioada de Crăciun.   

CD-urile cu colinde pentru prietenul căruia nu îi plac sărbătorile, pulover-ul  de iarnă cu reni pentru prietena glamour sau botoșii roz pentru skaterița hip din grup sunt doar câteva dintre numeroasele idei de #NoNogifts care ar fi de preferat să fie evitate, în favoarea unor daruri memorabile.

Astfel, pentru a le oferi inspirație clienților în alegerea cadoului ideal pentru fiecare tipologie de prieten, Băneasa Băneasa Shopping City lansează un catalog atipic, așa cum o arată și numele - „The NoNo Gifts Catalog”. Acesta este un ghid original de cumpărături, care, într-o notă comică, scoate în evidență o listă de daruri devenite deja previzibile an de an, de sărbători.

Catalogul „The NoNo Gifts” va fi distribuit împreună cu revista STYLER și va fi disponibil la Info Desk-urile din cadrul centrului comercial începând cu 5 decembrie 2017.

Mai mult, pentru că în perioada sărbătorilor toată lumea își face wishlisturi de sărbători, Băneasa Shopping City își invită clienții pe www.baneasa.ro să își facă propriul #AntiWishList – o listă personalizată pe care o pot distribui pe rețelele de socializare. Astfel, prietenii vor putea află care sunt acele cadourile de Crăciun pe care nu vor să le mai primească și în acest an.

Extra info

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare