Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 16 Noiembrie 2017
Black Friday 2017: EuroGsm anunță reduceri de până la 80% la sute de produse

Black Friday 2017: EuroGsm anunță reduceri de până la 80% la sute de produse

Anul acesta, EuroGsm va desfășura campania de Black Friday în perioada 17 – 26 noiembrie, atât în online, cât și în rețeaua de magazine, la nivel național. Retailer-ul anunță cele mai mari reduceri din an, de până la 80%, la toate categoriile de produse – de la cele mai căutate telefoane și tablete, până la cele mai populare gadget-uri și accesorii. Se estimează o creștere de 35% a vânzărilor față de campania Black Friday de anul trecut.

Oferta de telefoane de Black Friday la EuroGsm include peste 100 de modele, fără abonament, la prețuri speciale. Printre produsele incluse în campanie se numără smartphone-uri de la 139,90 lei, tablete de la 329,9 lei, dar și smartphone-uri cu diagonala de 5 inch, ale căror prețuri vor începe de la 279,9 lei. În ceea ce privește accesoriile, acumulatorii externi vor avea prețuri începând de la 13,9 lei, căștile Bluetooth de la 24,9 lei, iar brățările fitness de la 29,9 lei.

Vedetele EuroGsm de Black Friday sunt smartphone-urile HTC 10 și HTC U11, Huawei P10 și P10 Plus, Samsung Galaxy S8 și S8 Plus. Experții EuroGsm recomandă produsele Huawei, al doilea brand pe piața românească după numărul produselor vândute, cu reduceri consistente și o varietate mare de produse.

„Oferim beneficii adiționale clienților noștri fideli, păstrăm tradiția, și în acest sens, ei au acces cu o zi mai devreme la oferta noastră specială de Black Friday. Întărim experiența de omnichannel shopping prin care clienții se vor bucura de ofertele de Black Friday în ambele medii, online și offline, având și posibilitatea unui mix între cele două. Ne referim aici la dezvoltarea unor servicii adiționale precum rezervarea produselor online și ridicarea acestora din magazin. La Cluj am introdus un alt avantaj special, de Black Friday produsele comandate se vor livra în aceeași zi. Aceste tipuri de servicii îmbunătățesc semnificativ experiența de cumpărare pentru clienții EuroGsm.”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Extra info

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 107 unități în peste 70 de orașe în cei 20 ani de existență. Compania este un trend-setter care aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, asigură cea mai variată gamă de accesorii și o servire rapidă a clienților săi pentru plata facturilor, abonamente de voce sau date.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare