Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 18 Mai 2017
Câștigători ai turneelor de Mare Șlem - gazde Eurosport în transmisiunile de la Roland Garros

Câștigători ai turneelor de Mare Șlem - gazde Eurosport în transmisiunile de la Roland Garros

2017 este anul în care legendele tenisului revin în fruntea ierarhiei și se vor înfrunta încă o dată în arena de la Roland Garros, la finele lunii mai și începutul lui iunie, în direct la Eurosport. De la Novak Djokovic la Rafael Nadal, de la Angelique Kerber la Simona Halep, fanii tenisului vor avea parte de o experienţă unică alături de Eurosport, care va difuza în timpul celor două săptămâni de competiţie fiecare punct din fiecare meci de simplu și de dublu la televizor și pe Eurosport Player, totalizând 250 de ore de tenis în direct.

Respectând promisiunea de a implica personalităţi sportive de talie mondială în transmisiunile celor mai importante competiții sportive, Eurosport a creat pentru Roland Garros o echipă din care fac parte vedete care împreună au câștigat de-a lungul timpului 80 de titluri în cadrul turneelor de Mare Şlem*.

Mats Wilander, de trei ori învingător la Roland Garros, și Barbara Schett vor fi gazdele emisiunii Game, Set și Mats, difuzată la TV în întreaga Europă. Pe lângă interviurile cu marile personalități de la Roland Garros, Eurosport transmite un alt program reprezentativ, The Coach (Antrenorul), secțiune prezentată de antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care analizează - cu ajutorul imaginilor prelucrate pe calculator - strategia celor mai buni jucători ce vor evolua la Paris.

The Commissioner (Comisarul) revine! Îl iubești sau îl urăști, dar pur ș  simplu nu poți să-l ignori. John McEnroe se întoarce cu o nouă serie plină de umor în rolul The Commissioner of Tennis (Comisarul Tenisului). Comentariile autentice ale marelui tenismen vor fi prezentate într-o serie de opt episoade în cadrul emisiunii Game, Set și Mats și vor fi postate pe platformele digitale și rețelele de socializare ale Eurosport. În plus, Chris Evert, câștigătoare a 18 turnee de Mare Șlem de-a lungul unei cariere  de două decenii, va fi una dintre cele mai importante prezențe din cadrul echipei Eurosport de la Roland Garros.

În Europa, o serie de vedete ale tenisului vor susține echipele locale de comentatori Eurosport, folosindu-se de cunoștințele lor din culisele tenisului. Astfel, Boris Becker va colabora din nou cu echipa de comentatori Eurosport din Germania. Henri Leconte și Marion Bartoli vor face parte din echipa Eurosport Franța. Mary Pierce, Pat Cash și Jo Durie sunt alături de echipa Eurosport din Marea Britanie, iar fosta vedetă a tenisului, Anna Chakvetadze, este capul de afiș al echipei Eurosport din Rusia. Jonas Bjorkman, câștigător de nouă titluri la dublu în turneele de Mare Șlem, și Thomas Enqvist vor lua parte la transmisiunile acestui turneu alături de echipa Eurosport din Suedia. Alex Corretja, care colaborează cu Eurosport pentru programele internaționale, va comenta alături de Conchita Martinez pentru Eurosport Spania.

Mats Wilander, expert Eurosport, a declarat: „Roland Garros are un loc special în inima mea și sunt încântat că fac parte din echipa Eurosport care va transmite încă un turneu fantastic. Reacțiile fanilor din întreaga Europă la programele noastre sunt pozitive, așa cum o arată și cifrele de audiență.

Eurosport este o televiziune care continuă să inoveze, prin programe precum The Coach și The Commissioner of Tennis– două producții care atrag publicul nostru în mod diferit. Această abordare este completată cu succes de vedete de talie mondială ce vor colabora cu Eurosport în cadrul turneului de tenis de la Roland Garros.”

Eurosport va omagia și jucătorii deceniilor trecute prin programele Downtime, o serie de cinci episoade în care Mats Wilander va sta de vorbă cu legende ale trecutului, printre care Boris Becker, Gustavo Kuerten, Andre Agassi și flamboiantul Yannick Noah. Aceștia vor  povestidespre amintirile lor legate de Roland Garros și vor explica de ce acest turneu este unic în calendarul tenisului.

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal va fi transmisă în direct de la Paris, vineri 26 mai, la ora prânzului. 

Date importante:

Luni, 22 mai – Meciurile turneului de calificare pentru Roland Garros

Vineri, 26 mai – Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal la Roland Garros

Duminică, 28 mai – Prima zi de joc pe tabloul principal al turneului

Sâmbătă, 10 iunie – Finala la simplu feminin

Duminică, 11 iunie – Finala la simplu masculin

Extra info

Eurosport, destinația pentru sport nr. 1 din Europa, stârnește pasiunea pentru sport a fanilor și îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de nouă Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport va oferi experiența supremă a Jocurilor Olimpice pentru mai mulți oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată – apropiind fanii de eroii lor prin programele ce spun povestea acestora de-a lungul fiecărui an. 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare