Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 16 Februarie 2017
'Careless Beauty: puritatea naturii ne inspiră' -  eveniment-dezbatere dedicat ultimelor evoluţii în cosmetica organică românească

'Careless Beauty: puritatea naturii ne inspiră' - eveniment-dezbatere dedicat ultimelor evoluţii în cosmetica organică românească

Mai există frumuseţe în stare pură, în epoca botoxului? Departe de a răspunde doar unei întrebări aparent retorice, evenimentul-dezbatere “Careless Beauty: Puritatea naturii ne inspiră” va fi dedicat ultimelor evoluţii în cosmetica organică românească şi alternativelor complexe şi perfect naturale de menţinere a sănătăţii şi frumuseţii pielii, prin valorizarea tezaurului vegetal românesc şi noi tehnici de tratament.

Evenimentul va avea loc miercuri, 22 februarie 2017, ora 10.30, la sediul companiei din București situat în Str. Viitorului nr. 14 (sector 2). “Careless Beauty: Puritatea naturii ne inspiră” este un voiaj deopotrivă cerebral şi senzorial în universul surprinzător şi inteligent al cosmeticii organice, într-un context autentic românesc.

Pentru iniţiatoarea brandului, Elena Oancea – fondator, chimist, estetician, şi echipa sa, cosmetica organică înseamnă reîntoarcerea la natură, la reţetele de înfrumuseţare moştenite de la bunici, la tradiţii. Careless Beauty este o companie românească ce promovează cosmetica integral organică, aproape perfectă pentru piele (prin 0% substanţe de sinteză), şi este singurul brand românesc de cosmetică organică brevetat (deţine până în prezent 4 brevete de invenţie). Compania cu capital integral românesc are în portofoliu 22 de produse, fiecare conţinând combinatii personalizate de extracte din peste 10 specii de plante, recoltate din culturi proprii, procesate manual şi atent supravegheate în perioada de macerare. În 2016, Elena Oancea a fost nominalizată la premiile revistei Business Woman, la categoria Premiul pentru extinderea internaţională a afacerii.

Natura oferă o gamă infinită de metode de îngrijire a tuturor tipurilor de piele, dar în acelaşi timp natura este extrem de greu de reprodus în laborator. Pentru a păstra puritatea naturii este nevoie de pricepere, măiestrie, pasiune şi multă răbdare. O specie de plantă poate cuprinde sute de compuşi chimici, biologic activi. Un produs de sinteză nu este la fel de rapid acceptat de către piele sau, în multe cazuri, nu este acceptat deloc. Avantajul major al extractelor din plante româneşti este că au o penetrabilitate foarte mare, sunt recunoscute rapid de către organism şi deţin o compoziţie chimică foarte variată, bogată în principii active“, declară Elena Oancea, fondator Careless Beauty şi Ioana-Adina Oancea, fiica sa, farmacist-estetician.

Precursor, în România, al unui trend de strictă actualitate în cosmetica organică şi cosmetica vegetală, neurobiologia, brandul Careless Beauty foloseşte materie primă integral românească de pe plantaţiile proprii şi lucrează cu peste 40 de specii de plante româneşti care şi-au confirmat potenţialul în tratarea afecţiunilor dermatologice.

Ca noutăţi de portofoliu şi de gamă, compania va lansa, în cadrul evenimentului, şi noua colecţie Careless Beauty Wellbeing - perne şi saltele din plante cu efect terapeutic, game limitate de produse cosmetice vegetale, aranjamente florale, o selecţie de condimente ş.a.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare