Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 6 Octombrie 2017
Concept Design Qreator by IQOS

Concept Design Qreator by IQOS

De curand, Biroul de design si arhitectura, Studio Insign a creat si implementat proiectul Qreator by Iqos, un concept inedit care imbina tehnologia cu natura, elementele de amenajare fiind in concordanta cu produsul oferit de IQOS.

Designul propus este menit sa reflecte conceptul produsului in jurul caruia se dezvolta activitatiile gazduite in Vila Oromolu, o cladire istorica, ce a fost reamenajata intr-un stil modern.

Spatiul Qreator a fost conceput pentru a servi comunitatii oamenilor creativi si cuprinde mai multe camere, decorate tematic, produsele folosite fiind din portofoliul Noblesse Interiors.

Cele opt camere din cadrul Vilei Oromolu au fost concepute pentru a oferi experiente unice si comfort utilizatorilor IQOS, acestia putand testa tehnologia promovata.

Proiectarea s-a realizat folosindu-se in intregime produse din portofoliul Noblesse Interiors.

Extra info

Biroul de design si arhitectura, Studio Insign, ofera servicii de design interior si design de produs si realizeaza proiecte la cheie pentru diferite spatii: HoReCa, birouri, spatii publice, rezidentiale si restaurari de cladiri. Studio Insign este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, The Design Society, din care fac parte birouri de design prestigioase din intreaga lume.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare