Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 23 Iunie 2017
DECATHLON susţine un stil de viaţă activ, fără vicii

DECATHLON susţine un stil de viaţă activ, fără vicii

Decathlon ne îndeamnă la mişcare şi ne provoacă la o duminică activă şi veselă în Parcul IOR. Duminică, 25 iunie, sunt aşteptaţi copii si părinţi, dar şi pasionaţi de sport de toate vârstele să descopere numeroasele activităţi sportive propuse de Decathlon România.

Evenimentul face parte din campania Colorează-ți viața altfel…, inițiată de Agenţia Naţională Antidrog în scopul de a marca ziua internațională de luptă împotriva consumului și traficului de droguri, zi marcată la nivel mondial, anual, în data de 26 iunie.

Mesajul campaniei globale, propus în acest an de către Oficiul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate (U.N.O.D.C.), căruia îi este subsumată această campanie este Întâi ASCULTĂ! Ascultându-i pe copii şi tineri, realizezi un prim pas pentru a-i creşte sănătos şi în siguranţă!”.

Agenţia Naţională Antidrog, în calitatea sa de coordonator naţional al politicilor publice în materia reducerii cererii ofertei si cererii de droguri, va implementa această campanie naţională pentru informarea, sensibilizarea şi conştientizarea populaţiei generale (15 – 64 ani) în legătură cu factorii de risc şi de protecţie în consumul de droguri, corelativ cu promovarea alternativelor sănătoase de viaţă, în special a celor cultural-sportive.

Astfel, anul acesta, Decathlon România, în calitate de promotor al sportului se alătură eforturilor ANA (Agenţia Naţională Antidrog) pentru atragerea tinerilor către descoperirea și, ulterior, practicarea alternativelor sănătoase de viață.

Ziua va debuta la ora 10:00 cu o serie de antrenamente de yoga care vor dura până la ora 12:00, de la 13:00 până la 15:00 vor fi oferite spre testare trotinete pentru copii şi adulţi, iar de la ora 15:00 până la 18:00 vor fi testaţi pantofii de alergare Kalenji. Pe parcursul întregii zile se vor fi organiza partide de fotbal și de baschet, precum şi alte activităţi sportive coordonate de echipele Decathlon.

Participarea la acest eveniment este gratuită, iar produsele oferite spre testare vor fi disponibile pe baza unui proces verbal.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare