Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 28 Noiembrie 2014
Digital Star, singura agenţie de digital premiată la PR Award 2014

Digital Star, singura agenţie de digital premiată la PR Award 2014

Digital Star a câștigat 3 premii la Gala Romanian PR Award 2014 desfăşurată aseară, fiind singura agenție de digital care a primit distincții.

Intrată în finală cu 3 nominalizări, Digital Star a câştigat 3 premii: Aurul categoriei Social Media, Argint la alte 2 categorii şi 2 nominalizări suplimentare la categoriile „PR Innovator of the Year” şi „Best Use of PR Evaluation”.

Lucrările Digital Star au fost premiate la următoarele categorii:
• Golden Award for Excellence, la categoria Social Media, a fost câștigat cu campania „Primul catalog social din România”, realizată pentru Billa România.
• Silver Award for Excellence, la categoria „Responsabilitate socială şi dialog cu grupurile co-interesate”, a fost câștigat cu campania „Donează din inimă”, realizată pentru Avon Cosmetics România.
• Silver Award for Excellence, la categoria „Tech PR” a fost câștigat cu campania „Manifest pentru creativitate!”, realizată pentru Samsung Electronics România.

Lucrările înscrise la cea de-a XII-a ediție a competiției Romanian PR Award au fost evaluate de un juriu internaţional de top, care a reunit competenţe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Italia, Belgia, Olanda, Franţa, Ungaria şi România.

În 2014, Digital Star a fost, de asemenea, desemnată „Agenţia Anului” la Internetics și a fost cea mai premiată agenţie de la IAB Mixx Awards. Tot în acest an, Digital Star a fost premiată şi la Effie Awards pentru campania „The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3”.

Extra Info

Competiția Romanian PR Award s-a impus drept cel mai important eveniment de recunoaştere a excelenţei în domeniul comunicării de afaceri din România. Competiţia a fost fondată şi organizată de către Fundația Forum for International Communications, prima sa ediţie având loc în 2003.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare