Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 9 Octombrie 2017
Discovery Communications si Google anunta lansarea primei serii VR 'Discovery TRVLR”

Discovery Communications si Google anunta lansarea primei serii VR 'Discovery TRVLR”

Discovery Communications şi Google anunţă lansarea “Discovery TRVLR”, o serie captivantă, realizată de echipele de VR ale Discovery şi Google, despre tradiţii şi obiceiuri de pe toate cele şapte continente. Primul episod dintre cele 38 va fi lansat vineri, 3 noiembrie, în exclusivitate pe YouTube, DiscoveryVR.com şi pe aplicaţia Discovery VR si va putea fi vizionat cu Daydream View, noua cască de realitate virtuală de la Google, dar şi cu Cardboard. De asemenea, seria poate fi urmărită pe internet, pe telefoane Android şi iOS.

Programul îi va purta pe telespectatori dincolo de ecranele televizoarelor, proiectându-i direct în vieţile unor localnici din toate colţurile lumii, de pe toate cele şapte continente. Explorând diferite culturi prin intermediul acestei experiențe 360, “Discovery TRVLR” prezintă ritualuri şi tradiţii care definesc diverse culturi din America de Nord, America de Sud, Asia, Australia, Africa, Antarctica şi Europa. “Discovery TRVLR” îi va aduce pe fani în mijlocul  unor descoperiri neobișnuite, care transformă călătoriile prin toată lumea într-o experienţă care le poate schimba viaţa.

Trailer-ul pentru “Discovery TRVLR” poate fi vizionat aici: https://youtu.be/FeGYlnDPugM

“Fanii Discovery  se aşteaptă la modalități inovative de a fi purtați prin locuri care le satisfac dorinţa de explorare şi aventură,” a declarat Rebecca Howard, SVP Emerging Platforms and Partnerships, Discovery VR. “Ca şi Discovery, echipa VR de la Google este pasionată de poveştile spuse folosind această tehnologie şi suntem încântaţi să vă putem împărtăşi acum ‘Discovery TRVLR’, cel mai ambiţios proiect al nostru de până acum.”

Fiecare dintre cele şapte capitole din seria “Discovery TRVLR” explorează un alt continent. Fiecare capitol începe cu un răsărit de soare uimitor şi se încheie cu un apus superb. Între aceste două momente, fiecare episod se concentrează asupra unui localnic fascinant - “guru”, “rebelul”, “artistul sau “exploratorul” - care ne va împărtăşi ritualuri şi tradiţii din cultura lor. Capitolele pentru America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa şi Australia conţin fiecare câte şase episoade, în timp ce capitolul pentru Antarctica are două episoade, ajungând astfel la un total de 38 de episoade pentru întreaga serie.

Lansată în august 2015, aplicaţia Discovery VR a fost descărcată de 4,3 milioane de ori şi a acumulat peste 123 de milioane de vizualizări până în prezent.

Episoadele filmate în America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Australia şi Europa au fost scrise şi regizate de Addison O’Dea, fiind produse de casa de producţie Here Be Dragons. Episoadele filmate în Antarctica au fost regizate de Barry Pousman şi produse de Yes Please Thank You. Saschka Unseld, deţinător al Premiului Emmy, a fost producător pe partea de creaţie a seriei.

Extra info

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) satisface curiozitatea și își ține fanii aproape printr-un portofoliu de branduri premium care oferă documentare, conținut lifestyle, sportiv și pentru copii. Cu o acoperire de peste 3 miliarde de abonați la platformele sale pay-TV și free-to-air din peste 220 de țări și teritorii, portofoliul Discovery include branduri globale precum Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra/Velocity, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în Statele Unite, Discovery Kids în America Latină și Eurosport, lider în furnizarea de conținut sportiv premium relevant local și Gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare