Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 7 Noiembrie 2017
Două modele de vis: Noile Clasa S Coupé și Clasa S Cabriolet

Două modele de vis: Noile Clasa S Coupé și Clasa S Cabriolet

Începând cu luna octombrie 2017, modelele Mercedes-Benz S 450 4MATIC Coupé, S 560 Coupé și S 560 4MATIC Coupé, respectiv Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Coupé, Mercedes-AMG S 65 Coupé și Mercedes-AMG S 65 Cabriolet sunt disponibile la comandă, primele livrări urmând să aibă loc începând cu luna februarie 2018.

Stopuri inovatoare OLED în dotarea standard

Stopurile cu tehnologia OLED sunt o nouă trăsătură pentru Clasa S Coupé și Cabriolet. Prin intermediul acestei tehnologii (dioda emițătoare de lumină organică), micro-straturi de materiale organice sunt imprimate pe o placă de sticlă pentru a produce lumină. Cele 66 de OLED-uri ultra-plate se comportă ca elemente plutitoare în interiorul stopurilor; în plus, acestea emit un model de lumină omogen multidirecțional și formează un design unic, cu ușurință vizibil atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. 

Habitaclu luxos cu Widescreen Cockpit și noua generație de volane

Aspectul modern al interiorului este garantat de trei noi ornamente (lemn de nuc maro lucios, lemn de frasin gri satinat și lemn designo de magnolie cu linii fluide), precum și de trei tapițerii noi (piele designo Nappa Exclusive alb Porcelian/rosu Tizian pentru linia AMG Plus, piele designo Nappa Exclusive alb Porcelain/rosu Tizian și designo Exclusive nappa leather AMG Line Plus Bengal red/black).

Sistemul ENERGIZING comfort control

Sistemul ENERGIZING comfort control (dotare opțională) reunește diverse sisteme de confort ale autoturismului. Acesta utilizează sistematic funcțiile sistemului de control al climatizării (inclusiv sistemul dedicat parfumului pulverizat în habitaclu) și al scaunelor (încălzire, ventilație, masaj), încălzirea pereților interiori ai autoturismului, cât și iluminatul și muzica, pentru a permite o configurație specială adaptată dispoziției și nevoilor clientului. Ca rezultat, nivelurile de confort la volan și de performanță la conducere ale șoferului sunt îmbunătățite.

Noul sistem infotainment și încărcarea wireless pentru smartphone-uri

Toate modelele Clasa S sunt echipate cu sistemul de infotainment COMAND Online de cea mai nouă generație, marcând o nouă eră în materie de digitalizare și conectivitate.

Cu ajutorul pachetului Smartphone Integration, sistemul de infotainment poate fi utilizat pe dispozitive telefonice Apple, prin sistemul specific CarPlay™, respectiv Android Auto Google. Dacă un smartphone compatibil este conectat prin USB, clientul are posibilitatea de a selecta interfața CarPlay™ sau Android Auto.

Noi sisteme de asistență la condus, cu funcționalități extinse

Clasa S Coupé și Cabriolet fac un pas important către conducerea autonomă și ridică standardul prin sistemele de asistență la conducere Intelligent Driving. Sistemul de control activ al distanței - DISTRONIC - și asistența activă a direcției îl sprijină pentru șofer în timpul conducerii. Viteza la rulare se ajustează automat înainte de curbe, intersecții sau sensuri giratorii. În acest scop, DISTRONIC utilizează datele hărților și ale sistemului de navigație mai mult decât până acum.

Suspensia „cu ochi” vede acum și mai bine

În 2014, Clasa S Coupé cu suspensia opțională MAGIC BODY CONTROL, cu funcția de înclinare în curbă, a marcat o premieră mondială la nivelul autoturismelor de producție largă. Caroseria se înclină în interior cu până la 2,65 grade pentru a reduce astfel forțele transversale percepute de pasageri. Acest sistem inovator recunoaște curbele cu ajutorul unei camere stereo poziționată în spatele parbrizului și al senzorului lateral de măsurare a accelerației în cazul suspensiei ROAD SURFACE SCAN. În noul Clasa S Coupé, controlul suspensiei este îmbunătățit: noua cameră stereo a sistemului este mai performantă, funcționând la viteze de până la 180 km/h.

Noul motor V8 biturbo cu funcția de dezactivare a cilindrilor și noul V6 cu functie inerțială

Noul V8 biturbo din S 560 Coupé și S 560 Cabriolet este unul dintre cele mai economice motoare V8 pe benzină la nivel internațional, consumând cu până la 8% mai puțin decât predecesorul său. Pentru a reduce consumul de carburant, patru cilindri ai noului V8 sunt dezactivați simultan, sub sarcină parțială, cu ajutorul sistemului de ajustare a supapelor CAMTRONIC (disponibil doar la versiunea Coupé). Acesta reduce pierderile, îmbunătățind eficiența totală a celor patru cilindri rămași activi, prin deplasarea punctului de funcționare spre sarcini mai mari. Turbocompresoarele poziționate la punctul de joncțiune al cilindrilor dispuși în V reprezintă o altă caracteristică specială. Noul V8 conferă o putere de 345 kW (469 CP), cu un cuplu maxim de 700 Nm.

Pentru mai multe informații despre Mercedes-Benz, accesați www.media.daimler.com sau www.mercedes-benz.ro.

Pentru mai multe informații despre Mercedes-Benz Clasa S, puteți accesa www.mercedes-benz.ro/ClasaS.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare