Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 20 Februarie 2013
ENEL „face lumină” în advertisingul din București

ENEL „face lumină” în advertisingul din București

Dragii noștrii, compania WAY MEDIA este proaspătul partener ENEL privind exploatarea din punct de vedere publicitar al stâlpilor de joasp tensiune (LEAjt) din București.

de Way Media
În urma licitației din 6.11.2012, în care au participat principalii jucători de pe piața de OOH din România, ENEL a ales oferta WAY MEDIA ca fiind cea mai bună.

Exploatarea acestui patrimoniu publicitar, întărește poziția WAY MEDIA pe piață de OOH și totodată eficientizeaza veniturile ENEL generate de OOH.

Pe această cale, dorim să mulțumim ENEL pentru întregul suport acordat, mai ales pentru finalizarea în timp util al auditului privind numărul de stâlpi și arterele cu potențial de exploatare, confirmându-ne încă o dată că este un partener serios.

Extra Info

WAY MEDIA este una din primele cinci companii de publicitate din Romania, fiind prezenta in peste 25 de orase. Alaturi de EUROMEDIA (mkt share 29% ~ 4000 fete afisaj), AFFICHAGE ROMANIA ( mkt share 25% ~ 3500 fete afisaj) si NEWS OUTDOOR (mkt share 21% ~ 2900 fete afisaj), WAY MEDIA vine sa completeze cerinta consumatorilor de OOH cu un mkt share 6% ~ 850 fete afisaj, situate in orasele de top.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare