Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 8 Iunie 2018
„Eroi pentru animale”, o nouă premieră globală la Animal Planet

„Eroi pentru animale”, o nouă premieră globală la Animal Planet

Producția „Eroi pentru animale” pune în prim plan poveștile pline de curaj ale oamenilor care sunt dispuși să depășească orice obstacol pentru a ajuta animale din toată lumea să supraviețuiască. „Eroi pentru animale” va avea premiera globală sâmbătă, 9 iunie 2018, în peste 220 de țări din toată lumea.

În România, primul episod va putea fi urmărit în premieră sâmbătă, 9 iunie, de la ora 22:00, la Animal Planet. 

Cunoaște-i pe eroii animalelor

De la Pen Farthing, un fost soldat din marina britanică care a făcut posibil ca peste 700 de câini să fie adoptați de soldați din Afghanistan, o familie australiană care salvează pui de koala din calea furtunilor din anotimpul ploios, și până la Derrick Campana, doctorul care creează proteze pentru animale - fiecare episod prezintă povestea inspirațională a unui erou care a decis să se dedice în totalitate salvării unor animale.

Iată cine sunt ei:

Derrick, designer de proteze și aparate dentare pentru animale

Derrick Campana administrează Animal OrthoCare, unde reușește să ajute nenumărate animale. Printre pacienții lui preferați se numără Jabu, un elefant de 30 de ani din Botswana căruia Derrick îi construiește prima orteză pentru picior și Chi Chi, un câine tetraplegic, salvat dintr-o piață de carne din Coreea de Sud, care poate alerga din nou mulțumită protezelor lui Derrick.

Izzy, îmblânzitoarea de koala

Deși are doar 10 ani, Izzy a devenit mama-surogat a lui Crikey, un ursuleț koala pe care l-a salvat și l-a ajutat să se însănătoșească. Ea și familia sa își petrec timpul salvând urșii koala aflați în pericol, pe care îi repun pe picioare în casa lor și, apoi, îi eliberează în sălbăticie.

Pen și câinii de război

Pen Farthing și prietena lui, Hannah Surowinski, administrează Nowzad - primul și singurul adăpost oficial de animale din Afghanistan. Aici sunt salvate și îngrijite sute de animale care nu ar putea supraviețui condițiilor grele din zona de război.

Jan și Tim, îngerii păzitori ai animalelor de la circ

Jan Creamer și Tim Phillips, managerii organizației de protecție a animalelor Animal Defenders International (ADI), merg în Peru pentru a salva o maimuță-păianjen și șase lei care au fost ținuți în cuști și obligați să participe la spectacolele de circ locale. Organizația a reușit deja să interzică spectacolele de circ cu animale în peste 40 de țări.

Katherine și Raiul elefanților

Katherine Connor și cei cinci copii ai ei administrează și trăiesc într-un sanctuar unic pentru elefanții din Thailanda - Boon Lott Elephant Sanctuary. Aici, Katherine îngrijește elefanți pe care îi salvează de practicile distructive din industria lemnului și cea a turismului.

Estelle și dragostea pentru cimpanzei

În 2015, Estelle Raballand l-a cunoscut pe Ponso – singurul cimpanzeu din zona Coastei de Azur, care locuia singur pe o insulă. De atunci, între cei doi s-a creat o legătură incredibilă, care a încurajat-o pe Estelle să viseze la construirea unui adăpost pe Coasta de Azur unde Ponso și alți cimpanzei să poată trăi împreună.

Seria „Eroi pentru animale” este creată de Animal Planet în colaborare cu The Dodo – brandul digital numărul 1 în lume pentru iubitorii de animale, care își propune să apropie oamenii și animalele prin povești emoționante despre conexiunea dintre aceștia.

„Eroi pentru animale” este o producție pentru Animal Planet marca Nomadica Films. Producători: din partea Nomadica Films - Jared McGilliard și John Collin; pentru The Dodo - Izzie Lerer, Yujung Kim, Joanna Zelman, Matt Pickar, Hayley Lozitsky; din partea Animal Planet - Keith Hoffman, Sarah Russell.

Poveștile eroilor pentru animale pot fi urmărite în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, pe Animal Planet. Primul episod al emisiunii va avea premiera în România pe 9 iunie 2018, de la ora 22:00.

                                                        ***

Animal Planet, parte a Discovery Inc., este o rețea de francize și programe de top dedicate naturii și lumii animalelor. Animal Planet reunește una dintre cele mai mari comunități de fani ai animalelor prin conținutul captivant pe care îl pune la dispoziția celor pasionați pe toate ecranele: rețeaua de televiziune Animal Planet, disponibilă în peste 90 de milioane de case din SUA, completată de o ofertă variată Video On Demand; platforma online www.animalplanet.com, destinația online de top pentru iubitorii de animale și proprietarii de animale de companie; aplicația Animal Planet Go, care permite fanilor să acceseze episoade complete ale emisiunilor preferate oricând și de oriunde; Animal Planet L!VE, platforma digitală care oferă acces nelimitat la o varietate de habitate ale animalelor; Animal Planet Social, inclusiv Facebook, Twitter și Instagram prin @AnimalPlanet.

The Dodo este brand-ul digital numărul 1 pentru iubitorii de animale, cu peste două miliarde de vizualizări pe lună și cea mai bună emisiune media pe Facebook Watch. Misiunea editorială The Dodo este aceea de a spune povești de impact despre legătura dintre oameni și animale. Echipa The Dodo privește lumea prin ochii animalelor și își câștigă fanii printr-un conținut plin de semnificație. The Dodo face parte din grupul Nine Media.

Nine Media este una dintre cele mai mari companii media din lume, cu peste 5 miliarde de vizualizări video pe lună. Cu aproape 40 de milioane de telespectatori în fiecare zi, brandurile grupului au devenit parte a vieții cotidiene pentru segmentul tânar din Statele Unite. 

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare