Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 27 Noiembrie 2017
Erudio creează programe de Leadership centrate pe Autenticitate și Valori prin filosofie, psihologie, tehnici teatrale, scriere creativă, istorie, etică și antropologie

Erudio creează programe de Leadership centrate pe Autenticitate și Valori prin filosofie, psihologie, tehnici teatrale, scriere creativă, istorie, etică și antropologie

Profesori în programele ERUDIO sunt: Horia-Roman Patapievici, Andrei Pleșu, Ioana Pârvulescu, Vintilă Mihăilescu, Emil Hurezeanu, Mircea Dumitru, Adrian Titieni, Vasile Morar, Liviu Papadima, Mugur Ciumăgeanu, Adrian Stanciu, Mihaela Gînju și Michael Metzeltin, Prof. Emerit dr. al Universității din Viena, Academician al Academiei Austriece de științe. Noi credem că orice lider are de câştigat investind inspirat în timpul petrecut împreună cu oameni de la care poate învăţa şi pe care îi poate învăţa. Și că orice companie are de câştigat investind inteligent în dezvoltarea talentelor ei, a vârfurilor ei.

Programele Erudio:

Erisma – Leadership Creativ

Primul program ERUDIO a fost lansat în 2005, Erisma-Leadership Creativ. Astăzi Erisma a ajuns la 24 de serii consecutive, peste 500 de absolvenți, manageri de top și lideri din mediul de afaceri românesc.

Profesori: Horia Roman Patapievici, Ioana Pârvulescu, Adrian Titieni, Liviu Papadima, Mihaela Gînju și Mugur Ciumăgeanu.

Module: Tehnici teatrale, Scriere creativă, Autocunoaștere, Vorbirea în public.

Premisa. Actul de leadership este “ieșirea la rampă” în fața oamenilor pe care îi conduci. Acolo, prin gândurile, ideile și poveștile tale îi inspiri și îi atragi, concentrezi energiile celor din fața ta către o țintă comună.

Abordarea Erisma: Noi credem că Leadershipul este despre Caracter și Autenticitate, despre asumarea propriilor Valori, despre a trăi și a comunica aceste valori; este despre însuflețire, atragerea celorlalți, alinierea lor din convingere la o viziune. Iar capacitatea de a-i atrage pe alții se bazează pe o comunicare creativă şi captivantă, adaptată auditoriului.

Structura: Durata programului este de 11 săptămâni, o serie primăvara și una toamna, în fiecare an. Cursurile au loc săptămânal, alternativ vinerea și sâmbăta, de la 9 la 18.00. Cursurile se țin în limba română.

“Cultură şi afaceri la Erisma ele trăiesc bine şi foarte normal împreună. O experienţă inedită ce lasă urme în conştiinţă şi comportament." - Iulia Nartea, Country Manager UPS Italia.

Înscrieri: Următoarea serie începe în 24 martie 2018. Mai multe detalii, aici.

Emeritus – Conducerea prin Valori

Emeritus – Conducerea prin Valori, a fost lansat în februarie 2015 și va derula, în primăvară, cea de a 5-a serie.

Profesori: Andrei Pleșu, Mircea Dumitru, Emil Hurezeanu, Horia Roman Patapievici, Michael Metzeltin, Vintilă Mihăilescu, Vasile Morar, Liviu Papadima, Adrian Stanciu.

Premisa. Cu sute de ani în urmă, meseria de conducător era dobândită mai cu seamă prin naștere. Oamenii deveneau conducători încet, aveau răgazul să învețe ce înseamnă asta, să privească la cum fac alții, să dobândească înțelepciunea necesară în misiunea de a conduce destine. 
 
Abordarea noastră: Emeritus propune o pauză de reflecție pe teme ca Adevărul, Puterea, Smerenia, Curajul, Înțelepciunea, Etica și Valorile, teme care se constituie ca module în program. Moderat de câteva dintre cele mai strălucite minți ale momentului, Emeritus este un curs despre filosofia conducerii oamenilor, despre valorile esențiale ale conducătorilor, despre înțelegerea profundă a naturii umane și a felului în care ea ajută sau inhibă capacitatea noastră de a excela împreună.

Structura: Durata programului este de 11 săptămâni, o serie primăvara și una toamna, în fiecare an. Cursurile au loc săptămânal, alternativ vinerea și sâmbăta, de la 9 la 18.00. Cursurile se țin în limba română.

"La finalul Emeritus aveam entuziasmul de la 20 de ani și credința că pot schimba lumea sau măcar business-ul pe care îl conduc. Și asta pentru că m-am lovit de subiecte tari: Curajul, Puterea, Smerenia, Cunoașterea și Ignoranța, Etica – predate de profesori pe care îi admir. După care m-am întors la treabă și mi-a ieșit atât de bine, că m-am înscris a doua oară la Emeritus”. - Răzvan Iorgu, Director general CBRE

Înscrieri: Următoarea serie începe în 3 martie 2018. Mai multe detalii, aici.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare