Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 18 August 2017
Expertul in educatie si nutritie sportiva Dana Ryan s-a intalnit cu atletii romani in cadrul unui workshop aplicat in nutritie sportiva

Expertul in educatie si nutritie sportiva Dana Ryan s-a intalnit cu atletii romani in cadrul unui workshop aplicat in nutritie sportiva

Colaborator al unor echipe de top, LA Galaxy, Flamengo, Pumas, Barcelona FC, Dana Ryan, expert in educatie si nutritie sportiva in cadrul Herbalife, Dana Ryan a sustinut pentru prima oara in Romania o serie de workshop-uri interactive alaturi de staful si atletii sponsorizati ai Herbalife Romania: jucatorii de la echipa de fotbal FC Viitorul si echipa feminina de canotaj dublu-vasle categoria usoara.

In cadrul celor doua intalniri care au avut loc la baza sportiva a Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” din Constanta si, respectiv, la baza sportiva Snagov s-a discutat cu sportivii si staful echipei despre importanta nutritiei sportive ca element esential in ceea ce priveste performanta atletului modern si felul in care pot fi integrate cu usurinta acest tip de produse in nutritia generala. 

“Pe vremuri, sportivilor li se spunea ca sunt talentati si nu trebuie decat sa se antreneze intens si consecvent, insa acum se cunoaste faptul ca nutritia poate face diferenta, chiar si in cazul sportivilor de top. Inca mai este mult de munca in acest sens si trebuie sa le vorbim celor tineri despre acest aspect pentru a putea integra din timp nutritia specializata. Sincronizarea este cheia. Sportivul trebuie ajutat din punct de vedere nutritional in momentul de efort sau refacere in care se afla. Hidratarea si aportul de nutrienti de calitate sunt esentiale. O buna hidratare inainte si in timpul antrenamentelor, impreuna cu un consum de proteine si de carbohidrati, reprezinta formula optima de sustinere si refacere a organismului. Nutritia sportiva nu este destinata doar sportivilor de performanta, ci tuturor celor care fac sport si iubesc miscarea”, a explicat Dana Ryan.

Dana Ryan le-a dezvaluit jucatorilor cateva dintre regulile de baza ale nutritiei in sport. “Daca ar fi sa aleg trei reguli de aur, acestea ar fi: echilibrul intre ceea ce ii dai corpului si efortul pe care il faci, hidratarea, mai ales vara, cand este foarte cald, si consumul de carbohidrati. De multe ori, oamenii se tem de carbohidrati, dar uita ca acestia te ajuta sa-ti alimentezi eficient corpul”.

Gheorghe Hagi, managerul si patronul echipei FC Viitorul, a subliniat rolul pe care nutritia il are in performantele lor. “Ca sa faci sport de performanta trebuie sa te poti antrena. In conditiile in care se joaca si 60 de meciuri pe sezon, diferenta se face la capitolul refacere. Jucatorii trebuie sa fie constienti de acest lucru, sa fie educati in acest sens, de aceea sunt importante astfel de intalniri. Parteneriatul cu Herbalife ne-a ajutat sa fim cei mai buni in sezonul trecut. Am avut putere, am alergat mai mult decat ceilalti, iar din octombrie pana in decembrie am castigat aproape toate meciurile, chiar daca am jucat din trei in trei zile" a incheiat Gheorghe Hagi.

La Snagov, Dana Ryan s-a intalnit cu tanara echipa de canotaj feminin formata din Ionela Livia Lehaci si Gianina Beleaga. Acestea  fac parte din echipa de canotaj dublu vasle - categoria usoara si reprezinta Romania la cele mai importante campionate nationale si internationale. La Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret din Bulgaria, desfasurat in perioada 19-23 iulie, au reusit sa castige medalia de aur, in proba dublu-vasle categoria usoara feminin.

Produsele Herbalife pentru nutritie sportiva beneficiaza de trasabilitatea lotului care le garanteaza sportivilor profesionisti faptul ca produsele si suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuala. Fiecare produs este testat de o terta parte, pentru depistarea substantelor interzise si poate fi verificat pe site-ul http://www.informed-sport.com/en/registered-products.

Extra info

Herbalife este o companie internationala din domeniul nutritiei, care schimba vietile oamenilor oferindu-le produsele sale excelente inca din 1980. Produsele noastre produse pentru controlul greutatii, suplimente nutritive si produse de ingrijire personala sunt disponibile in exclusivitate pentru si prin intermediul Membrilor Independenti Herbalife, in peste 90 de tari. Ne-am asumat misiunea de a lupta impotriva problemelor globale legate de nutritie deficitara si obezitate, oferind produse de inalta calitate, consultanta unu-la-unu cu membrii Herbalife si o comunitate care inspira adoptarea unui stil de viata sanatos si activ.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare