Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 22 Decembrie 2017
Fanii KFC din întreaga lume sărbătoresc vacanța de iarnă cu Christmas Bucket-uri în ediții limitate

Fanii KFC din întreaga lume sărbătoresc vacanța de iarnă cu Christmas Bucket-uri în ediții limitate

În perioada sărbătorilor de iarnă, KFC introduce în restaurantele din întreaga lume ediții limitate pentru Christmas Bucket-uri. Acestea sunt personalizate pentru fiecare țară în parte, iar clienții KFC se pot bucura de un meniu delicios, ambalat într-un design unic. Pe podium se află bucket-urile din țări precum România, Turcia, Japonia și Africa de Sud.

Anul acesta, KFC România a venit cu un design special, specific atmosferei sărbătorilor românești. Astfel, tradiționalul Christmas Bucket este dedicat mamelor care își demonstrează, an de an, măiestria în bucătărie. Meniul este gătit chiar de acestea, după rețeta colonelului Sanders, și conține două bucăți delicioase de pui Kentucky, şase Hot Wings, patru Crispy Strips, două porții medii de cartofi și două salate Coleslaw. În plus, în cadrul campaniei, KFC ilustrează diversele tipologii de mame care pregătesc bucatele de sărbători în cele trei spoturi TV dedicate produsului în ediție limitată: Christmas Bucket gătit de mama Viorica, Livia şi Mirela.

Printre cele mai ingenioase bucket-uri se numără și cel din Turcia. Aici, Christmas Bucket-ul are ca mesaj pentru clienți urarea rostită de fiecare dintre noi în noaptea de revelion: „Multu Yillar!”, însemnând „Un an nou fericit!”. Pe podium se află și tradiționalele bucket-uri KFC „Kentucky Christmas”, din Japonia. Acestea au un design specific Crăciunului, special pentru ca fanii să se bucure de o atmosferă festivă în restaurante.

Sărbătorile de iarnă sunt inspirația și pentru Christmas Bucket-ul KFC din Africa de Sud. Acesta este decorat cu motive specifice sezonului, care imit obiecte de decor croșetate. Astfel, fanii KFC din întreaga lume se pot bucura de produsele preferate, în bucket-uri personalizate pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.  

Extra info

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 68 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare