Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 20 Octombrie 2016
Geanina Băbiceanu este noul Market Director al Mars România

Geanina Băbiceanu este noul Market Director al Mars România

Mars România a anunțat astăzi numirea Geaninei Băbiceanu în funcția de Market Director pentru România, începând cu luna noiembrie a acestui an. Din noua poziție, Geanina Băbiceanu va coordona operațiunile Mars România, fiind responsabilă pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de business pentru toate segmentele Mars din România – Petcare, Wrigley, Chocolate, Food.

Anterior poziției de Market Director pentru Mars România, Geanina Băbiceanu a ocupat funcția de Director de Vânzări în Mars România.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Geanina Băbiceanu are o experiență de peste 20 ani în domeniul FMCG, ocupând poziții de management în departamentele de marketing și vânzări ale unor companii de renume din industrie. Începând din 2009, Geanina s-a alăturat Mars în cadrul diviziei Wrigley din România, ca Regional Marketing Director, poziție din care a coordonat dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing pentru brandurile Wrigley din România, Bulgaria, Macedonia, Albania și Kosovo.

Din noua poziție, Geanina Băbiceanu și-a propus să continue, sub umbrela Mars România, business-ul de succes pe care compania l-a derulat în România până acum pe segmente sale și să ofere asociaților Mars oportunități și mai bune pentru dezvoltarea carierei.   

„Mă bucur că, în 2009, am luat decizia de a mă alătura grupului Mars și mă bucur că am parcurs acest drum plin de oportunități, respectând întotdeauna cele 5 Principii după care Mars își ghidează activitatea la nivel global: Reciprocitate, Calitate, Responsabilitate, Eficiență și Libertate. În noul meu rol îmi propun să susţin echipa de profesionişti din Mars România, continuând astfel creșterea sustenabilă a business-ului. Totodată, reflectând Principiul Reciprocității, ne vom dezvolta alături de partenerii noștri, creând relații durabile cu aceștia pentru a crește împreună categoriile în care operăm.”, a declarat Geanina Băbiceanu, Market Director Mars România.    

Extra info

Mars România este pe piață de peste 20 ani și, în prezent, business-ul include produse din segmentele Petcare, Chocolate, Wrigley și Food. Mars România contribuie semnificativ la Mars Multisales Central Europe, organizația regională din care face parte, alături de Mars Cehia & Slovacia și Mars Ungaria. Mars România are peste 200 asociați și un portofoliu extins de mărci, pe cele patru segmente de business: Petcare (Pedigree, Whiskas), Wrigley (Orbit), Chocolate (Mars, Snickers), Food (Uncle Ben’s, Dolmio).

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol, care deține unele dintre cele mai îndrăgite mărci din lume inclusiv M&M’S®, PEDIGREE®, DOUBLEMINT® și UNCLE BEN’S®. Pentru mai multe informații despre Mars, Incorporated, vă rugăm vizitați www.mars.com

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare