Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 6 Iunie 2018
Herbalife Family Foundation (HFF) continuă programul “Casa Herbalife” în România şi oferă Asociaţiei “Ana şi Copiii” al doilea grant în valoare de 35.000 de dolari

Herbalife Family Foundation (HFF) continuă programul “Casa Herbalife” în România şi oferă Asociaţiei “Ana şi Copiii” al doilea grant în valoare de 35.000 de dolari

Fundaţia Herbalife Family (Herbalife Family Foundation - HFF), organizaţie non-profit dedicată susţinerii copiilor vulnerabili, anunţă continuarea programului “Casa Herbalife” în România şi oferă Asociaţiei “Ana şi Copiii” al doilea grant, în valoare de 35.000 de dolari.

Suma reprezintă donațiile strânse pe parcursul evenimentelor Herbalife Nutrition în România, cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Bucureşti. Anul trecut, HFF a donat 10.000 de dolari Asociaţiei „Ana şi Copiii”, oferind o nutriţie sănătoasă celor 150 de copii, fructele și legumele regăsindu-se în meniul lor zilnic.

Ne bucurăm să putem contribui la această misiune, atât financiar, cât și cu activități de voluntariat. Toate acestea se datorează generozităţii Membrilor Independenţi Herbalife Nutrition. Mulţumesc tuturor celor care au donat şi au făcut posibilă continuarea acestui proiect,” a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova şi Ungaria.

Până acum, cu sprijinul Membrilor Independenţi Herbalife Nutrition au fost oferite peste 60.000 de mese pentru copiii din Centrele de zi “Ana și Copiii” din județele București, Prahova și Călărași. Copiii au beneficiat zilnic, de luni până vineri, de câte două mese consistente și sănătoase: o masă de prânz (supă de legume, fel principal, fructe) şi o gustare.

Asociația “Ana și Copiii” își propune să construiască un Centru de Excelență în București, care să deservească 100 de copii aflați în situații vulnerabile. Programul “Casa Herbalife” sprijină această inițiativă, iar fondurile strânse vor fi alocate construirii și utilării bucătăriei și spațiului de servit masa, astfel încât cei mici să beneficieze de cele mai bune condiții.

În România, programul “Casa Herbalife” a fost lansat în anul 2010 și a acordat sprijin Centrului de Primire în Regim de Urgență „Cireșarii II”. Din 2017 programul își continuă misiunea alături de Asociația “Ana și Copiii” îmbunătăţind calitate vieţii copiilor şi a familiilor lor, oferindu-le  o nutriţie sănătoasă şi acces la educaţie nutriţională specializată.

Comunitatea de Membri Independeți Herbalife Nutrition, împreună cu angajații companiei se implică activ și în acțiunile de voluntariat inițiate de către “Ana și Copiii”, sprijinind organizarea de sesiuni educative despre alimentație echilibrată și stil de viață activ şi sănătos, cât și de petreceri interactive pentru copii.

Herbalife Family Foundation a fost înfiinţată în 1998, cu misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii pentru copiii din întreaga lume, susţinând peste 130 de organizaţii caritabile la nivel mondial, care oferă una dintre necesităţile de bază ale vieţii: o nutriţie corectă pentru mii de copii din peste 50 de țări.

Înfiinţată în 2008, Asociaţia “Ana si Copiii” îşi propune să prevină abandonul copiilor din familii defavorizate, organizând programe sociale şi educaţionale, derulate în comunităţi şi centre de îngrijire.

Pentru mai multe informaţii despre Herbalife Family Foundation şi “Casa Herbalife”, dar şi pentru a susține programul în România, accesați https://www.herbalifefamilyfoundation.org/casa-friends-emea-ro.

                                                       ***

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care îşi propune să facă lumea mai sănătoasă şi mai fericită.  Compania s-a axat pe nutriţie - schimbând viaţa oamenilor cu produse şi programe de nutriţie excepţionale - încă din 1980. Alături de distribuitorii independenţi, ne angajăm să oferim soluţii pentru problemele generate la nivel global de alimentaţia nesănătoasă şi obezitate, de îmbătrânirea populaţiei, de creşterea explozivă a costurilor de sănătate publică şi de numărul tot mai mare al antreprenorilor de toate vârstele. 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare