Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 12 Iulie 2017
Herbalife Family Foundation si Asociatia “Ana si Copiii” anunta lansarea programului 'Casa Herbalife'

Herbalife Family Foundation si Asociatia “Ana si Copiii” anunta lansarea programului 'Casa Herbalife'

Fundaţia Herbalife Family (Herbalife Family Foundation - HFF), o organizaţie non-profit dedicată susţinerii copiilor vulnerabili, a anunţat astăzi deschiderea primului program Casa Herbalife în România, în parteneriat cu Asociaţia “Ana si Copiii”. HFF oferă un grant de 10,000 de dolari pentru susţinerea copiilor îngrijiţi de Asociaţia “Ana şi Copiii”. În plus, personalul şi Membrii Independenţi Herbalife vor participa la activităţi de voluntariat care vor creşte calitatea vieţii copiilor şi familiilor care beneficiază de acest program.

Înfiinţată în 2007, Asociaţia “Ana si Copiii” îşi propune să prevină abandonul copiilor din familii defavorizate, iniţiind în acest scop programe sociale şi educaţionale, derulate în comunităţi şi centre de îngrijire.

Asociaţia are o viziune clară asupra viitorului: "Fiecare copil pe care îl educăm e un viitor adult pe care îl câştigăm". Organizaţia se bazează pe munca voluntarilor şi generozitatea publicului larg pentru a-şi continua eforturile de a ajuta copiii defavorizaţi. Pe lângă grantul oferit de HFF, Membrii Independenţi Herbalife se vor implica pe parcursul anului în diverse activităţi de voluntariat, printre care se numără iniţiative de colectare de alimente, sesiuni de gătit în centrele pentru copii şi workshop-uri pe teme de nutriţie. De asemenea, voluntarii vor ajuta la întreţinerea a trei centre ale Asociaţiei “Ana şi Copiii”, situate în Bucureşti, judeţul Prahova şi judeţul Călăraşi.

“HFF a fost înfiinţată în 1994, cu misiunea de a creşte calitatea vieţii pentru copiii din întreaga lume, susţinând organizaţii caritabile care oferă una dintre necesităţile de bază ale vieţii: o nutriţie corectă. Programul nostru Casa Herbalife oferă finanţare şi asistenţă în regim de voluntariat, în valoare de milioane de dolari, pentru mai bine de 130 de organizaţii din întreaga lume. Aceste fonduri asigură nutriţia a peste 100 000 de copii din peste 50 de ţări, zi de zi. În numele tuturor Membrilor şi personalului Herbalife, care au colectat fonduri pentru a face posibilă această donaţie, doresc să urez bun venit Asociaţiei “Ana şi Copiii” în familia Programului Casa Herbalife,” a comentat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România, Moldova şi Ungaria.

Extra info

Fundaţia Herbalife Family (HFF) este o organizaţie non-profit dedicată îmbunătăţirii calităţii vieţii copiilor, prin susţinerea organizaţiilor caritabile în demersul de a oferi copiilor defavorizaţi o nutriţie sănătoasă. În plus, HFF participă adesea la efortul de a trimite ajutoare în zone din întreaga lume afectate de dezastre.

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei, care are ca principal obiectiv schimbarea modului de viață al  oamenilor, oferindu-le produsele sale excelente încă din 1980.

 

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare