Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 26 Octombrie 2017
Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo care a fost desemnat jucătorul anului 2017

Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo care a fost desemnat jucătorul anului 2017

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid care a fost desemnat cel mai bun jucător din 2017, distincție primită în cadrul galei FIFA, ce s-a desfășurat la Londra.

Începând cu anul 2013 Herbalife a devenit Sponsor Oficial în Nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal Cristiano Ronaldo colaborând în permanenţă cu sportivul pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie.

Atleţii sponsorizaţi de către Herbalife au la dispoziţie o gamă completă de nutriţie sportivă destinate folosirii lor pe perioada antrenamentelor, a competiţiilor  şi a perioadei de recuperare fizică. Herbalife Nutrition a lansat Herbalife24 CR7 Drive în colaborare cu Cristiano Ronaldo, o băutură concepută special pentru a satisface nevoile nutriționale specifice sportului de performanţă.

Herbalife susţine la nivel mondial peste 200 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive. În România, Herbalife lucrează cu echipa de fotbal FC Viitorul, Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion naţional al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj - dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci şi Andreea Asoltanei.

Extra info

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare