Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 24 Septembrie 2013
JOJ Media House vinde Euromedia Group SA

JOJ Media House vinde Euromedia Group SA

JOJ Media House a vândut în proporție de 100% acțiunile Euromedia Group SA, liderul industriei de publicitate outdoor din România, către un grup privat de investitori români. Părțile au decis să păstreze detaliile tranzacției confidențiale.

de Euromedia
Richard Flimel, Președinte al Boardului JOJ Media House: “Vânzarea Euromedia reprezintă un pas important în restructurarea activității EPAMEDIA. Sunt convins că noii acționari vor furniza companiei Euromedia suportul necesar pentru succesul său pe termen lung.”

Bogdan Vasile, CEO Euromedia Group SA.: “Finalizarea acestei tranzacții este un pas important pentru piața locală de publicitate outdoor. Euromedia va continua să își asume poziția de lider în ceea ce privește atât cifra de afaceri și numărul de suporturi publicitare, cât și abordarea profesională a business-ului. Scopul nostru va fi în continuare acela de a ne servi într-o manieră excelentă clienții și de a contribui la succesul lor odată cu îmbunătățirea poziției noastre pe piață și a profitabilității.”

JOJ Media House este un grup de media slovac, care deține acțiuni la câteva canale private de televiziune TV JOJ, PLUS, WAU și Senzi, alături de companii de publicitate outdoor din Austria, Slovacia, Cehia, Croația și Macedonia. În luna decembrie 2012, JOJ Media House a achiziționat EPAMEDIA – EUROPÄISCHE PLAKAT-UND AUSSENMEDIEN GMBH (EPAMEDIA). EPAMEDIA a fost acționarul direct al Euromedia Group SA.

Euromedia Group SA este liderul tradițional al pieței de publicitate outdoor, având o rețea de panouri cu acoperire la nivel național, cu peste 8,000 de fețe publicitare, o echipă de 84 angajați și o cifră de afaceri de peste 8 mil euro în 2012.

JOJ Media House a fost asistată în procesul tranzacției de Wolf Theiss & Associatii. Echipa de avocați a fost condusă de către doamna Ileana Glodeanu, Counsel, și de către doamna Adelina Iftime-Blagean, Senior Associate.

Extra Info

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală, de Est si de Sud-Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul juridic, fiscal şi comercial.

”Boştină & Associates” a asistat Cumpărătorii pe durata tranzacției. Echipa de avocați a fost condusă de domnul Cezar Guşu, Partener, în timp ce structurarea afacerii a implicat echipa “Boştină & Associates Corporate Finance”, condusă de către doamna Oana Borocan.

Boştină & Associates este unul dintre liderii pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri de 16.93 mil EUR in 2012, avand mai mult de 130 de avocati si consultanti. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, cat si in alte 20 de orase din Romania, Bostină & Associates Consulting Group ofera de asemenea consultanta financiara in domeniul fuziunilor si achizitiilor, prin “Bostină & Associates Corporate Finance”
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare