Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 15 Iunie 2017
Lidl Tour, magazinul online cu vacanțe, aniversează un an pe piața din România

Lidl Tour, magazinul online cu vacanțe, aniversează un an pe piața din România

Lansat pe 15 iunie 2016, Lidl Tour a depășit în doar un an pragul de 6000 de turiști care s-au bucurat de oferte unice, la cel mai bun raport calitate-preț. Mai mult, în această perioadă, gradul de satisfacție al clienților s-a mențiunut la 99,9%.

Prin intermediul Lidl Tour, românii pot opta pentru circuite, croaziere de neuitat sau sejururi la prețuri foarte bune în cele mai frumoase locuri din țară sau din Europa, America, Asia și chiar Africa. Ofertele Lidl Tour sunt potrivite pentru toate preferințele, fie că este vorba despre vacanțe în familie, concedii pentru tineri sau pachete atractive pentru cei care preferă transportul individual.

Lunar, aproximativ 500 de turiști optează pentru pachetele turistice Lidl Tour. Acestea sunt personalizate în colaborare cu partenerii de la Karpaten Turism, TUI Travel Central și Paradis Vacanțe de Vis. Mai mult, vacanțele achiziționate prin Lidl Tour pot include și un upgrade surpriză: un beneficiu suplimentar sau facilități incluse în costul pachetului. De exemplu, unul dintre cele mai inedite upgrade-uri surpriză a fost oferit pentru circuitul de 13 zile în Statele Unite ale Americii și Canada (1,999€/persoană): 2 cine tradiționale, una în Ținutul Amish și cealaltă într-o Cabane à Sucre în Quebec.

Pentru a sărbători un an pe piața din România, Lidl Tour își surprinde clienții cu peste 20 de oferte aniversare. Acestea pot fi consultate începând cu 15 iunie 2017 în cadrul unei broșuri dedicate, „Lidl Tour – 1 an”, disponibilă în toate magazinele Lidl din țară, pe site-ul www.lidl-tour.ro și pe pagina de Facebook dedicată Lidl Tour.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare