Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 17 Martie 2016
Mâine începe a doua ediție a academiei de cursuri gratuite ScoalaFlanco

Mâine începe a doua ediție a academiei de cursuri gratuite ScoalaFlanco

De vineri, 18 martie, reîncepe #ScoalaFlanco, programul de cursuri gratuite inițiat de Flanco și aflat la a doua ediție. Retailerul de electro-IT a demarat anul trecut acest proiect prin care își dorește să sprijine tinerii să învețe cât mai multe despre domeniile care îi pasionează, cu ajutorul unora dintre cele mai cunoscute personalități din online, care vor susține o serie de cursuri #pesteasteptari.

”Prima ediție a Școlii Flanco a fost un adevărat succes, am avut un feedback neașteptat de bun din partea participanților, peste un milion de impresii în condițiile unei promovări exclusiv în social media și, în același timp, o listă mare de tineri care și-au exprimat dorința de a veni la edițiile următoare”, spune Radu Bătrînu, Marketing Director Flanco Retail. ”De aceea, la această ediție am decis să dublăm numărul de locuri disponibile, de la 125 la 250, ne mutăm și într-un spațiu mai generos, în noul nostru magazin Flanco Băneasa, și venim și cu o surpriză, zic eu, de proporții: i-am invitat pe Tudor Chirilă, Tiberiu Albu și pe managerul lor, Carina Sava, să le povestească participanților despre importanța pe care o are social media și pentru un artist.”

Programul celei de-a doua ediții constă în cinci cursuri aplicate de câte o jumătate de zi, interactive, cu exerciții practice, teme pentru acasă și premii pentru participanți. După fiecare eveniment, Flanco va premia câte un cursant care s-a dovedit a fi #pesteasteptari, cu produse cu tehnologie AMD.

Primul curs, care deschide #ScoalaFlanco de anul acesta, este #storytellingpesteasteptari și va fi susținut de Cristina Bazavan. Pentru acesta, locurile au fost deja ocupate, însă listele sunt încă deschise pentru celelalte patru cursuri, la fel ca și pentru Masterclass. Iată calendarul acestora:

25 martie - #onlinepesteasteptari, cu Cristian Manafu, înscrieri pe manafu.ro;

1 aprilie - #facebookpesteasteptari, cu Alexandru Negrea, înscrieri pe alexandrunegrea.ro;

8 aprilie - #fotografiepesteasteptari, cu Dragos Asaftei, înscrieri pe blogdefotografie.ro;

15 aprilie - #brandingpesteasteptari, cu Cristian China Birta, înscrieri pe cristianchinabirta.ro;

16 aprilie - #masterclasspesteasteptari, cu Tudor Chirilă, Tiberiu Albu (câștigătorul din 2014 al concursului “Vocea României”) și managerul lor, Carina Sava, moderat de Cristina Bazavan, înscrierile pe bazavan.ro.

Întâlnirile vor avea loc în cea mai tehnologizată “sală de curs” – în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter), un spațiu special amenajat pentru întâlniri informale și discuții prietenoase. Aici, toți cursanții vor avea permanent la îndemână tehnologia de care au nevoie pentru a fi activi în social media.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie să se înscrie pe blogurile participante, să adauge motivele pentru care își doresc să participe, iar cei cinci ”profesori” vor selecționa câte 40 de participanți pentru fiecare curs și 50 pentru Masterclass.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.flanco.ro/scoala-flanco .

Extra info

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1400 de angajați, compania deţine o rețea de 106 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 66 de orașe.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare