Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 4 Septembrie 2017
Maratonul Olteniei 2017, powered by CEZ Romania: 574 de concurenti, 4 probe de concurs, 2 zile de distractie – 26 si 27 august, 1 cerere in casatorie, toate sub melodia oficiala a evenimentului

Maratonul Olteniei 2017, powered by CEZ Romania: 574 de concurenti, 4 probe de concurs, 2 zile de distractie – 26 si 27 august, 1 cerere in casatorie, toate sub melodia oficiala a evenimentului

Numerosi iubitori de sport din tara cat si din strainatate, sustinatorii acestora, autoritatile locale si judetene, organizatorii, dar si cei aflati in trecere prin Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea au facut din cea de-a cincea editie a Maratonului Olteniei un eveniment de succes.

Editia din acest an a Maratonului Olteniei a adus o premiera in tara noastra: prima tema muzicala compusa pe baza batailor inimilor catorva sportivi participanti la tura de recunoastere a traseului de MTB, printre care si CEO-ul Grupului CEZ in Romania, Martin Zmelik. Patru participanti la tura de recunoastere a Maratonului Olteniei, desfasurata pe 7 iunie 2017, au purtat bratari de monitorizare a pulsului, iar datele colectate de pe aceste dispozitive au fost descarcate si analizate de artistii Raul Kusak si Electric Brother, care au gasit inspiratia de a crea soundtrack-ul oficial al Maratonului Olteniei. Puteti asculta aici melodia oficiala: https://goo.gl/QNX2Cv

Premierele au continuat si in prima zi de concurs, dedicata  iubitorilor de MTB care si-au testat rezistenta pe cele doua trasee de 33 km, respectiv 51 km. 261 de sportivi au luat startul in probele de MTB, fiind incurajati de Eduard Novak, singurul campion paralimpic al Romaniei, care le-a urat participantilor sa se bucure de sportul favorit in aer liber si sa tinteasca catre podium.

Proba lunga de MTB a adus o surpriza si o premiera pentru eveniment, zona de finish fiind cu ocazia acestei editii si scena unei cereri in casatorie. Catalin Maxim, concurent la proba de 51 km, a pedalat cu inelul de logodna la purtator, surprinzandu-si iubita aflata in galerie cu o promisiune pe viata. Acesta a primit si premiul pentru curaj din partea Grupului CEZ in Romania, precum si doua biciclete MTB, pentru el si perechea lui, cu care sa concureze la urmatoarea editie a Maratonului Olteniei. La final, Catalin i-a incurajat pe toti aceia care isi propun sa faca o astfel de cerere sa vina la Maratonul Olteniei, asigurandu-i ca vor primi un raspuns pozitiv.

Si iubitorii de alergare s-au reunit in numar mare in a doua zi a evenimentului, la linia de start numarandu-se 313 concurenti, care si-au testat limitele in probele de Cross, 10,5 km si Semimaraton, 21,5 km.

Eforturile concurentilor au fost rasplatite cu un fond de premiere in valoare de peste 40.000 de RON constand in produse sportive si premii in bani, vouchere de test drive pentru doua zile cu masini Toyota si multe alte surprize.

Angajatii CEZ salveaza vieti

Cauza nobila a acestei editii a Maratonului Olteniei a avut si o componenta de voluntariat in randul angajatilor CEZ care au donat sange pentru a salva vieti. 59 de angajati CEZ din Slatina, Pitesti, Craiova, Targu-Jiu si Ramnicu Valcea si-au adus aportul la salvarea a 177 de vieti, in contextul unei lipse acute a rezervelor de sange disponibile in spitale.

Maratonul Olteniei – sport in aer liber pentru o cauza nobila

Cea de-a cincea editie a evenimentului are drept beneficiar Centrul de Transfuzii Sanguine Valcea, care va fi dotat cu aparatura medicala performanta ce va fi achizitionata din taxele de inscriere si donatiile participantilor, suma completata de Grupul CEZ in Romania.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti accesa www.maratonulolteniei.ro

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare