Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 6 Decembrie 2017
Mega Mall oferă 6500 premii instant pentru pasionații de Frozen și Star Wars

Mega Mall oferă 6500 premii instant pentru pasionații de Frozen și Star Wars

Pentru idealiști, luna decembrie înseamnă reuniuni de familie, ninsoare liniștită și colinde în surdină, ascultate la căldură. Pentru cei pragmatici este sezonul listelor minuțios realizate, fie ele de invitați, de cumpărături sau de dorințe. Indiferent din ce categorie faci parte, la Mega Mall găsești tot ce îți trebuie pentru sărbători de-a dreptul magice.

În perioada 2- 24 decembrie, Mega Mall va desfășura campania „Crăciunul cu Frozen și Star Wars”, cu 6.500 premii instant.

Vino la Mega Mall în intervalul menționat, cumpără ce îți place de cel puțin 250 de lei și mergi cu bonurile din acea zi la unul din cele două puncte de ridicare a premiilor: Info Desk și cel poziționat la intrarea Pierre de Coubertin. Acolo vei extrage un bilet care îți va aduce pe loc: o geantă de umăr Frozen, o cană Frozen, un breloc de pluș Sven, o jucărie de pluș Olaf,  set format din mănuși, fular și căciulă Frozen, o geantă de umăr Death Star, o geantă de umăr Storm Trooper sau o șapcă Storm Trooper.

Vino să întâmpini iarna cu stil la Mega Mall și bucură-te alături de cei dragi de momente pline de magie!

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Extra info

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare