Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 29 Noiembrie 2017
Mega Mall sărbătorește Ziua Națională a României în stil tradițional

Mega Mall sărbătorește Ziua Națională a României în stil tradițional

Încă nu ți-ai făcut planul pentru mini-vacanța de 1 Decembrie? Atunci, te așteptăm la Mega Mall să sărbătorim Ziua Națională a României cu muzică din folclor, expoziție de costume tradiționale, voie bună și multe alte surprize. De Ziua Națională a României, Mega Mall va fi gazda unor evenimente inedite și îi așteaptă pe bucureșteni să sărbătorească 1 decembrie în stil tradițional.

Programul zilei începe la ora 12:00 și include numeroase momente antrenante. Ansamblul folcloric Doinița va pune în scenă un spectacol deosebit cu coregrafii din diferite zone ale țării, în cadrul căruia publicul este invitat să se alăture la hore și sârbe, Perinița sau Brașoveanca. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută și de interpreta Petronela Axinioaie care va susține un concert de muzică populară unde, cu siguranță, vei  asculta cel puțin o melodie din zona ta.

Pasionații de porturi populare tradiționale vor avea ocazia să vadă cum se îmbrăcau strămoșii noștri și care este portul popular tradițional din diferite zone ale țării la Expoziția de Costume Populare Autentice amplasată la parter, Atrium Nord. Cele 10 costume populare expuse, cinci de femei și cinci de bărbați, au fost culese de la bătrâni din satele Drăguș și Mateiaș (Brașov), Gura Raului și Jina (Sibiu), Salva (Bistrița-Năsăud), Brehuiești (Botoșani), Muscel (Argeș), Romanați (Dolj) și Mehedinți.

Pentru a intra în atmosfera de sărbătoare, doamnele și domnișoarele vor avea ocazia să își facă o „Coafură de Mândră Faină”, în cadrul unui atelier de împletituri tradiționale românești, organizat de Asociația Ansamblul Doinita Dance Studio. Totodată, iubitorii de tradiții și port popular își pot face o poză într-un decor special, la Șezătoarea Foto amenajată la parter.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Extra info

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare