Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 4 Decembrie 2017
Moldova în Bucate, cel mai vizibil brand din categorie  în luna octombrie 2017

Moldova în Bucate, cel mai vizibil brand din categorie în luna octombrie 2017

Moldova în Bucate, de la Vascar, se situează pe prima poziție în topul vizibilității în presă în categoria preparate din carne, conform datelor furnizate de compania de monitorizare Klarmedia.

Brandul Moldova în bucate înregistrează o acoperire media de aproape 30%  din totalul brandurilor din categoria preparate din carne. Analiza vizează acoperirea media în print, radio, tv și online a brandurilor producătorilor de carne procesată.

“Ne bucură faptul că Moldova în bucate, un brand cu o istorie scurtă în ce privește comunicarea la nivel național este în topul celor mai vizibile nume din domeniu. În ultimul trimestru al anului 2017 am lansat multe game noi și am intensificat comunicarea de brand prin campanii dedicate în mediul online. Ne dorim ca brandul Moldova în bucate să fie din ce în ce mai cunoscut și mai iubit de tot mai mulți români, indiferent de regiune”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Extra info

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare