Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 28 Noiembrie 2017
MRM // McCann Romania este agentia anului la Internectics 2017 - Coca-Cola si KFC desemnati Most Creative Clients of the Year

MRM // McCann Romania este agentia anului la Internectics 2017 - Coca-Cola si KFC desemnati Most Creative Clients of the Year

In cadrul galei de premiere a celei de-a XVII-a editii Internectics 2017, MRM//McCann Romania a fost desemnata Agentia Anului pentru a doua oara consecutiv si pentru a 3 a oara in ultimii 5 ani. Performanta MRM//McCann Romania vine la doar cateva zile dupa ce McCann Worldgroup Romania a fost desemnata Agentia Anului in cadrul Premiilor Fibra iar McCann PR a fost desemnata Agentia Anului in cadrul Romanian PR Awards.

Pe langa marele trofeu, MRM//McCann Romania a mai castigat 5 premii pentru campaniile:

3 trofee Gold pentru Campania “Romania’s Next Big Vlogger”, dezvoltata pentru Coca-Cola.

1 trofeu de Argint pentru Campania “Rombot - The first virtual ambassador of a country”, dezvoltata pentru ROM Autentic.

1 trofeu de Argint pentru Campania “Like Exchange” dezvoltata pentru KFC.

De asemenea, premiul special de Most Creative Client of the Year a fost acordat clientilor Coca-Cola si KFC.

Titlul de agentia anului este pentru noi dovada perseverentei si validarea faptului ca avem o echipa valoroasa si clienti care cred in noi. Ma bucur ca initiativele si proiectele noastre de continut sau prototyping au fost recunoscute si premiate de jurati si, mai mult decat atat, sunt mandra ca 2 dintre clientii nostri – KFC si Coca-Cola – au obtinut titlul de Most Creative Client of the Year.” ​ a declarat Ionela Buta, Deputy CEO MRM//McCann Romania.

Extra info

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestle, MasterCard Europe, Heineken Romania, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări. 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare