Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 12 Februarie 2018
Noile Mercedes-Benz Clasa C și Clasa C T-Modell

Noile Mercedes-Benz Clasa C și Clasa C T-Modell

Pe lângă noile Clasa G și Mercedes-AMG GT Coupé în patru uși, Mercedes-Benz va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni limuzină și estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizări, atât pe benzină și motorină, dar și plug-in hibrid.

Noua Clasa C combină emoția cu inteligența. Aspectul autoturismului este în principal definit de partea sa frontală, precum și de design-ul farurilor și al stopurilor. Pentru noua versiune, linia de echipare AMG include în dotarea standard grila radiatorului cu pini în design diamant. Bara de protecție frontală este prevăzută cu un element decorativ argintiu (în echiparea standard), un element decorativ placat cu crom pentru versiunea AVANTGARDE, respectiv un element decorativ triplu, placat cu crom, pentru versiunea EXCLUSIVE. 

Clasa C adoptă opțiunile de control și conceptul de afișare al actualei Clase S, cu un display complet digital ca dotare opțională, care oferă trei teme diferite: "Classic", "Sport" și "Progressive”. Volanul încorporează butoane cu senzor tactil. Acestea permit interacțiuni similare cu touchscreen-ul unui smartphone. Controlarea sistemului DISTRONIC și a pilotului automat prin intermediul comenzilor de pe volan sunt o altă noutate. Sistemul de infotainment poate fi operat suplimentar prin intermediul touchpad-ului sau a controller-ului (noutate: feedback haptic) în consola centrală sau prin intermediul comenzii vocale LINGUATRONIC.

Noul G va fi dezvăluit în premeră publicului european în cadrul salonului auto de la Geneva, în timp ce Clasa A va debuta în Elveția la începutul lunii martie.

De asemenea, brandul de lux Mercedes-Benz a ales să dezvăluie, în premieră mondială, noul Mercedes-Maybach Clasa S. Noua grilă a radiatorului, caroseria în două culori și noi combinații exclusive de culori la interior asigură un aspect chiar mai prestigios limuzinei super-lux.

Alte modele Mercedes-Benz prezentate la Geneva includ:

  • Edițiile Exclusive ale Clasei S Coupé și Cabriolet
  • Ediția Night, o serie exclusivă de modele compacte elegante care impresionează prin combinația de finisaje și stilizări AMG la exterior și linia Urban, cu elemente decorative de culoare albă la interior.

Mai multe informații despre Mercedes-Benz sunt disponibile online: www.media.daimler.com și www.mercedes-benz.com.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare