Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 12 Februarie 2018
Noul standard de referință în clasa autoturismelor compacte

Noul standard de referință în clasa autoturismelor compacte

Noul Mercedes-Benz Clasa A este mai exuberant și mai dinamic decât oricând, dar și mai matur și mai confortabil ca niciodată. Noua Clasa A redefinește luxul modern al autoturismelor compacte și revoluționează designul interior la nivelul segmentului.

Din punct de vedere tehnologic, Clasa A nu doar că stabilește un nou standard la nivel de industrie datorită MBUX – Mercedes-Benz User Experience, ci oferă și numeroase funcționalități care până recent erau rezervate segmentului de lux. În premieră, Clasa A se poate conduce semi-autonom în anumite situații, iar blocuri optice MULTIBEAM LED sunt acum disponibile opțional. Toate modelele Clasa A sunt propulsate de noi motoare eficiente pe benzină sau motorină și, deși Mercedes-Benz a păstrat aspectul sportiv, utilitatea modelului a fost îmbunatățită. Noua Clasă A va fi disponibilă la comandă începând cu luna martie, iar primele livrari se vor face  începând cu luna mai.

“Prin cea de-a patra generație a Clasei A, redefinim luxul modern la nivelul clasei compacte. În acest sens, am optat pentru o combinație de design dinamic fără compromisuri și un concept de operare intuitiv”, a declarat Britta Seeger, membru al board-ului Daimler AG, Sales, Mercedes-Benz Cars.Prin MBUX – noul sistem Mercedes-Benz dedicat experienței utilizatorului – propunem clienților Mercedes-Benz o experiență complet nouă.“

“Noile tehnologii trebuie să pună accentul pe oameni și pe simplificarea vieților acestora. Noua Clasă A a fost concepută în exact acest sens, pentru a fi un partener emoțional și inteligent al clientului“, a afirmat Ola Källenius, membru al board-ului Daimler AG, Research & Development, Mercedes Benz Cars. “Un exemplu potrivit este MBUX – Mercedes Benz User Experience: acest sistem combină operarea naturală, intuitivă cu un software care învață singur.” 

“Noua Clasă A reprezintă următoarea etapă a filozofiei noastre Sensual Purity și are potențialul de a deschide o nouă eră a design-ului”, spune Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler AG. “Prin contururi clare și suprafețe senzuale, prezentăm un produs hiper-tehnologizat care stârnește emoții. Design-ul și caroseria sunt ceea ce rămân atunci când cutele și liniile dure sunt reduse la maximum. Interiorul reprezintă luxul modern la un nivel neatins anterior în acest segment și transformă tehnologia inteligentă într-o experiență emoțională."

Mai multe informații despre Mercedes-Benz sunt disponibile online: www.media.daimler.com și www.mercedes-benz.com.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare