Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 14 Februarie 2017
Oana Petroff este noul CEO al MediaCom

Oana Petroff este noul CEO al MediaCom

MediaCom a desemnat-o pe Oana Petroff in functia de CEO al MediaCom Romania, functie ocupata anterior de Carmen Lixandru. Inainte de a se alatura echipei MediaCom, Oana s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Mindshare Romania. Oana Petroff isi propune sa continue dezvoltarea MediaCom, asigurandu-se ca atat serviciile de consultanta in content si comunicare cat si executia campaniilor raman la cel mai inalt nivel.

In ultimii 3 ani, echipa MediaCom a crescut de la 30 la 44 de angajati si la o cifra de afaceri de aproximativ 46 milioane USD. Printre clienti se numara: P&G, GSK, Doctor Oetker, UniCredit, HBO.

Cu o experienta de 20 de ani in media, pe langa profesionalismul si caracterul integru ce o recomanda pentru aceasta pozitie, Oana Petroff aduce cu ea la MediaCom si competentele sale de strategie, digital si dezvoltare a echipei.

“Suntem incantati de faptul ca Oana ni se alatura ca CEO al MediaCom Romania. Venind din interiorul GroupM, Oana are avantajul de a intelege cum operam si n-am niciun dubiu ca va intra direct in paine de indata ce va preda toate responsabilitatile de la Mindshare.”, afirma Costin Mihaila, MD EMEA.

“Sunt foarte incantata sa ma alatur echipei MediaCom dupa 12 ani extraordinari la Mindshare. Abia astept acest nou inceput, sunt entuziasmata sa lucrez cu echipa de oameni talentati si responsabili care stiu ca exista la MediaCom.”, spune Oana Petroff.

Mindshare ii multumeste Oanei, care a avut un rol esential in construirea si consolidarea serviciilor si echipei Mindshare Romania pe perioada mandatului sau de CEO. “Suntem incantati ca i s-a oferit aceasta imensa oportunitate si ca va continua sa isi dezvolte cariera intr-o alta agentie din cadrul grupului.” a spus Zoran Jovanovic, CEO Minsdhare, CEE. Mindshare va anunta in curand noua structura de management.

Pe perioada tranzitiei, Oana va colabora indeaproape cu echipa de management existenta la MediaCom (care o include pe Madalina Bodea) pentru a asigura continuitatea in furnizarea celor mai bune servicii catre toti clientii agentiei.

Extra info

MediaCom, “The Content + Connections Agency“, dezvolta servicii de consultanta in media pentru valorificarea intregului sistem de comunicare de brand intr-un mod unitar in ecosistemul paid, owned, earned, sprijinind brandurile pentru a castiga avantaj competitiv si rezultate de business. MediaCom este o agentie de media de top la nivel mondial, cu o cifra de afaceri de peste 31 miliarde USD (Sursa: RECMA, iunie 2016), cu peste 7000 de oameni si 125 de birouri in 100 de tari. Lista de clienti globali include Dell, P&G, Shell, Universal.

GroupM, companie de media investment management lider la nivel global, reuneste operatiunile de media ale grupului de comunicare WPP: Mindshare, MEC, MediaCom, Maxus, Essence si Xaxis (platforma de digital programmatic), companii globale cu pozitii de top si management independent. GroupM vine cu o abordare consolidata si lidership in media buying, dezvoltare de continut, digital, sport, dezvoltare de instrumente inovative proprii si noi servicii de comunicare, pentru a oferi in permanenta avantaje competitive clientilor sai si companiilor din grup.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare