Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 20 Iunie 2017
Orbit a dat startul workshop-urilor de igienă orală în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei 'Orbit dăruieşte zâmbete'

Orbit a dat startul workshop-urilor de igienă orală în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei 'Orbit dăruieşte zâmbete'

Orbit şi SOS Satele Copiilor au început demararea workshop-urilor de igienă orală, organizate în cadrul campaniei “Orbit dăruieşte zâmbete”. Acestea se vor desfăşura în perioada 20 aprilie – 20 iunie 2017 în 54 unităţi şcolare din Bucureşti, Bacău şi Sibiu, fiind destinate celor peste 5.000 de copii din programele SOS Satele Copiilor din cele trei oraşe şi din comunităţile învecinate.

Campania “Orbit dăruieşte zâmbete” s-a desfăşurat în perioada 10 octombrie – 4 decembrie 2016 şi are ca scop să înveţe copiii din mediile defavorizate să-şi păstreze igiena orală şi să zâmbească sănătos. În această perioadă, 1% din valoarea netă a vânzărilor de gumă Orbit a fost redirecţionată către SOS Satele Copiilor pentru a sprijini educaţia în sănătatea orală a copiilor îngrijiţi de organizaţie.

Programul educaţional a debutat cu un workshop de igienă orală desfăşurat la Bacău, în data de 20 martie şi sunt susţinute de specialişti ai SOS Satele Copiilor, de la care peste 5000 de copii învaţă necesitatea acordării unei importanţe deosebite igienei dentare şi principalii paşi în îngrijirea orală pentru un zâmbet frumos şi sănătos.

La cursurile de igienă orală organizate până acum au participat 4489 copii, iar până în luna iulie vor fi desfăşurate 193 de workshop-uri în 54 de unităţi şcolare din Bucureşti, Bacău şi Sibiu.

“Colaborarea dintre Orbit şi SOS Satele Copiilor a urmat un traseu firesc, ambele părţi fiind ghidate de acelaşi scop şi aceleaşi valori: de a aduce zâmbetul pe buzele unor copii care au nevoie de noi. Apreciem foarte mult eforturile pe care le face organizaţia SOS Satele Copiilor pentru a asigura o viaţă mai bună copiilor aflaţi în dificultate, motiv pentru care am decis să ne alăturăm şi anul acesta demersului organizaţiei. Mulţumim reprezentanţilor SOS pentru această colaborare, dar şi clienţilor şi partenerilor noştri care s-au implicat până acum în strângerea de fonduri şi în organizarea workshop-urilor de educaţie stomatologică”, afirmă Delia Corniciuc, Customer Marketing Manager Romania, Orbit.

“Credem cu tărie că un zâmbet frumos şi sănătos te ajută să treci mai uşor peste problemele pe care le întâmpini de-a lungul timpului. Parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Mars România ne sprijină în demersul nostru de a ajuta copiii aflaţi în dificultate să zâmbească mai mult. Workshop-urile organizate până acum şi cele pe care le avem planificate sunt foarte importante pentru noi şi pentru copiii care sunt îngrijiţi în satele SOS şi le suntem recunoscători tuturor celor care s-au implicat. Acesta este, cu siguranţă, o investiţie pe viaţă şi un pas mare în educaţia celor mici, pentru a-i învăţa cât este de importantă igiena orală pentru starea lor de bine”, afirma Diana Podaru, Director General, SOS Satele Copiilor România.

Scopul campaniei este conştientizarea importanţei îngrijirii orale în rândul românilor, indiferent de vârstă. Statisticile îngrijorătoare din ultimul timp despre igiena orală a românilor au determinat dezvoltarea celei de-a doua ediţii a programului şi implicarea cât mai multor resurse.

Extra info

Mars Incorporated este o companie privată, deţinută de o familie, cu o istorie de peste 100 ani şi deţinătoare a unora dintre cele mai iubite mărci din lume. Este o companie cu direcţii de business foarte diverse cum sunt Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks şi Symbioscience, ce include mărci de referinţă la nivel global cum sunt  PEDIGREE, WHISKAS, ROYAL CANIN, M&M’S, SNICKERS, MARS, EXTRA, ORBIT, UNCLE BEN’S, FLAVIA, COCOAVIA şi multe altele. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.wrigley.com şi www.mars.com.

SOS Satele Copiilor România a fost înființată în anul 1990. Asociația implementează 3 programe la nivel național în București, Sibiu și Bacău oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Programe de Întărire a Familiei) și servicii educaționale (Centru de zi, Tabăra, Proiecte Educaționale).

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare