Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 6 Decembrie 2017
pe-plus.ro, cea mai vizionată platformă media din industria ospitalității

pe-plus.ro, cea mai vizionată platformă media din industria ospitalității

pe-plus.ro, cea mai vizionată platformă media dedicată industriei HoReCa din România, cu peste 50.000 de video views doar în ultima lună, este partener media al patru dintre cele mai importante asociații ale sectorului: HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România), FIHR (Federația Industriei Hoteliere din România), ABPR (Asociația Barmanilor Profesioniști din România) și TopHospitality Network.

pe-plus.ro este singura platformă cu informație video din domeniul ospitalității. În fiecare zi aduce știri relevante, interviuri cu antreprenori vizionari, tendințe avangardiste sau opinii proaspete din HoReCa, toate în format video, interactiv, simplificat și ușor de urmărit. Este un tool de înțelegere în timp real al ospitalității românești și internaționale.

pe-plus.ro a luat naștere dintr-o necesitate resimțită în piață. Publicul, clientul, a început să devină din ce în ce mai interesat nu doar de cum arată mâncarea din farfurie sau camera de hotel rezervată, ci și de rotițele din spate care învârt acest domeniu. Iar platforma pe-plus.ro face exact acest lucru: disecă industria ospitalității și extrage informațiile relevante, pe care le adaptează pentru publicul larg. Alegerea ca aceste informații să fie livrate în format video a fost și ea o urmare firească - de la designul restaurantului sau al cafenelei și până la plating, partea vizuală cântărește decisiv în industria HoReCa”, a declarat Marius Revent, redactor-șef pe-plus.ro.

HORA sprijină o deschidere cât mai mare a industriei ospitalității și ne dorim ca inițiativele și proiectele noastre să ajungă la publicul larg pe canale cât mai diverse” a declarat Octav Dura, secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

Mă bucur că avem un loc în care să putem comunica știrile din industrie și de unde să aflăm trendurile. Știrile adevărate, nu cele fabricate doar pentru promo sau audiență”, a spus Bebi Oprea, președintele Asociației Barmanilor Profesioniști din România.

„Este important să avem o comunitate de profesioniști care comunică între ei pentru a deveni mai buni în business-ul în care activează. Numai așa pot crește. Și ei dar și economia din care fac parte”, explică Laurențiu Mâță, președintele TopHospitality Network.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare