Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 27 Mai 2014
Peste 10.000 de părinți și copiii la show-ul ITSY BITSY

Peste 10.000 de părinți și copiii la show-ul ITSY BITSY

Copiii și părinții sunt așteptați în Parcul Orășelul Copiilor din București, duminică 1 Iunie 2014, ora 17.00, la cea mai mare sărbătoare a copilăriei din an „Show-ul prietenilor cântâcioși” ITSY BITSY. Alături de eroii Itsy și Bitsy mesajul de solidaritate față de copiii de pretutindeni va fi lansat în fața a peste 10.000 de părinți și copii de către cunoscuta artistaă Margareta Pâslaru, alături de alte vedete - părinți dedicați precum Oana Sîrbu, Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

de ITSY BITSY
“Anul acesta am pregatit muuulte surprize si premii pentru copii, muzica, dans si voie buna pentru a petrece o dupa-amiaza de neuitat. Cred ca ziua copiilor este o sarbatoare care merita petrecuta in fiecare familie, facandu-le bucurii copiilor. Si pentru ca cel mai frumos cadou pentru un copil este o amintire placuta cu mama si cu tata petrecand impreuna cu el, ITSY BITSY va ajuta anul acesta parintii sa creeze astfel de cadouri copiilor lor.” a declarat Nadia Tătaru, Director General ITSY BITSY.

“Show-ul prietenilor cantaciosi” ITSY BITSY va fi prezentat de realizatoarea emisiunii pentru parinti “Mamma mia”, Nouria Nouri, care va invita pe scena prietenii “cantaciosi” sau dansatori din grupurile: Contrapunct, Lilliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton, Mini Trouble Dance Crew si pe copiii-vedeta de Cartea recordurilor - Andra si Razvan Gogan.

Artista care a marcat copilaria parintilor, Margareta Paslaru, va veni la eveniment alaturi de corul Allegretto condus de Adriana Codreanu si va transmite prin muzica si cuvinte un mesaj puternic de solidaritate si de incurajare a copiilor din intreaga tara - Visati, dar luptati pentru visul vostru! Artista este un model de implicare in proiecte de sustinere a copiilor din Romania.

Oana Sirbu, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, vor incanta parintii prin muzica si mesajele de la parinte la parinte. “Copiii au nevoie de iubire! Lumea copiilor e o lume sfanta! Iubiti-i pe copiii vostri, acordati-le timp, ascultati-i, incercati sa-i intelegeti, ca pe niste mici adulti. De cand sunt mama, viata mea s-a schimbat radical in bine.” declara Oana Sirbu.

Familia Monica Davidescu si Aurelian Temisan va deschide spectacolul ITSY BITSY cantand alaturi de fetita lor. “Suntem doi parinti care invata odata cu si de la copilul lor. Poate nu intotdeauna avem starea necesara pentru joaca, dar am invatat ca, daca stam sa intelegem exact ce vrea copilul, si noua ne e mai bine.” declara Monica Davidescu, pentru prietenii ascultatori ITSY BITSY.

Cei doi Aparatori ai Galaxiei Xarazon, Itsy si Bitsy, eroii iubiti de copiii si parintii din toata tara, vin duminica 1 Iunie in Oraselul Copiilor la intalnirea cu prietenii lor, aducand multe surprize si cadouri, veselie din belsug si inspiratie pentru familiile din Romania.
Pentru noutati de ultima ora puteti accesa www.itsybitsy.ro.

Evenimentul este sustinut de Primaria Sector 4, Cavit Junior, Bioland Junior, Modeleazacopilaria.ro – un proiect Abbott.

Extra Info

Platforma educativă ITSY BITSY include primul post de radio pentru părinţi şi copii din Europa, ITSY BITSY FM, care emite on air şi on-line, portalul itsybitsy.ro şi Evenimentele ITSY BITSY, care permit contactul direct şi permanent cu publicul în grădiniţe, şcoli, locuri de joacă sau parcuri. Radio ITSY BITSY emite în prezent în Bucureşti și în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane părinţi și copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda ITSY BITSY.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare