Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 25 Octombrie 2017
Peste 1000 de profesioniști au vizitat biblioteca de materiale  în săptămâna de lansare

Peste 1000 de profesioniști au vizitat biblioteca de materiale în săptămâna de lansare

Noua bibliotecă de materiale MATER a fost deja vizitată de peste 1000 de profesioniști din domenii precum arhitectură, design, arte vizuale, contrucții sau producție publicitară. Aceștia au participat la conferințe și seminarii de prezentare organizate de partenerii MATER, precum și la petrecerea oficială de lansare a acestui spațiu inovativ din București.

Feed-back-ul participanților a fost unul foarte pozitiv: o bibliotecă de materiale este un instrument foarte util în orice proiect de arhitectură sau design. Posibilitatea de a atinge și consulta fișele tehnice ușurează foarte mult partea de cercetare și proiectare, pe lângă faptul că este un spațiu inspirațional în care breslele creative pot descoperi materiale și texturi noi.

Pentru a dezvolta o mai bună cultură a materialelor în România, elevii și studenții vor avea acces gratuit pe baza legitimației. MATER devine astfel o super-resursă educațională în procesul de învățare, fiind un spațiu deschis atât pentru vizite ghidate cât și ateliere de lucru sau seminarii ținute de profesori.

Pentru cei care nu mai sunt studenți primele două intrări în bibliotecă sunt gratuite, iar apoi există opțiunea unui abonament anual de 120 euro.

MATER este deschisă între orele 10:00 – 19:00 de luni până sâmbătă, iar sâmbăta între 12:00 – 19:00. Pentru mai multe detalii puteți vizita www.materlibrary.ro sau scrie pe contact@materlibrary.ro

Extra info

MATER este prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est. Într-o primă etapă va expune 3.000 de mostre de materiale.

MATER este un proiect dezvoltat de asociația Nod makerspace ce a fost inițiat prin programul Mobilizăm excelența creat de Porsche Romania și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București, precum și un proiect finanțat în programul ”București, Oraș participativ”, realizat cu sprijinul ARCUB și Primăria Municipiului București.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare