Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 31 Iulie 2017
Pizza Hut Delivery continuă extinderea la nivel naţional şi deschide o nouă locaţie în Ploieşti. Investiţia s-a ridicat la peste 200.000 de euro

Pizza Hut Delivery continuă extinderea la nivel naţional şi deschide o nouă locaţie în Ploieşti. Investiţia s-a ridicat la peste 200.000 de euro

Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis săptămâna trecută o nouă unitate în Ploieşti, în urma unei investiții de peste 200.000 euro. Cu ocazia acestei inaugurări, Pizza Hut Delivery ajunge la 14 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

Deschiderea noii unităţi înseamnă crearea a peste 20 de locuri de muncă care oferă beneficii diverse noilor angajați, printre care bonusuri de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea și program flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia.

”Ne bucurăm să anunțăm lansarea celei mai noi locații Pizza Hut Delivery la nivel naţional, în Ploieşti. Suntem în curs de implementare a planurilor noastre de extindere şi suntem mândri pentru încă o realizare importantă. Începând de astăzi, suntem mai aproape de locuitorii oraşului Ploieşti, care vor putea comanda pizza şi vor avea ocazia să se bucure de varietatea de rețete și produse delicioase Pizza Hut Delivery.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe B-dul Republicii nr. 17-25, în pasajul pietonal din incinta centrului comercial Winmarkt şi are o suprafaţă totală de 170 mp.

Pizza Hut Delivery este recunoscut pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu, oferind clienților o gamă diversificată de rețete de pizza, paste, antreuri și deserturi.  

Extra info

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 14 unităţi în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj, Popeşti Leordeni şi Ploieşti.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare