Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 5 Septembrie 2017
Promenada și Mega Mall sunt primele centre comerciale din România care implementează serviciul Indoor Google Maps

Promenada și Mega Mall sunt primele centre comerciale din România care implementează serviciul Indoor Google Maps

Promenada și Mega Mall, centre comerciale aflate în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai dinamic investitor imobiliar din Europa Centrală și de Est, sunt primele mall-uri din România care implementează serviciul Indoor Google Maps, oferind vizitatorilor o experiență îmbunătățită de shopping. În prezent, serviciul este disponibil pentru un număr restrâns de destinații din întreaga lume, care au trecut printr-un proces atent de selecție, cele două centre comerciale și aeroportul din Timișoara fiind singurele locații partenere Indoor Google Maps din România.

Lider pe piața locală de retail, NEPI Rockcastle se dedică permanent îmbunătățirii experienței de shopping pentru clienții centrelor sale comerciale, prin soluții exclusive și inovatoare. În timp ce serviciile tradiționale de navigare s-au dovedit a fi costisitoare și greu de utilizat, Indoor Google Maps a fost soluția ideală pentru a oferi vizitatorilor o experiență superioară de navigare.

Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada și Mega Mall pot naviga ușor și rapid în interiorul celor două centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informațiile și direcțiile de orientare oferite de aplicația Google.

Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie să deschidă aplicația Google Maps pe telefonul mobil și să caute pe hartă mall-ul în care doresc să meargă. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii făcând zoom pe hartă și pot selecta etajul pe care vor să îl urmărească.

Astfel, aplicația îi ajută să își planifice din timp experiența în centrul comercial preferat, să parcheze mai aproape de magazinele sau spațiile de relaxare la care vor să ajungă, dar și să se deplaseze mai ușor, odată intrați în clădire.

În prezent, Indoor Google Maps este disponibil în Promenada și Mega Mall, urmând ca la finalul acestui an serviciul să fie prezent în toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din România. Pasul următor va fi implementarea aplicației Google și în centrele comerciale operate de NEPI Rockcastle în Europa Centrală și de Est.   

Introducerea serviciului Indoor Google Maps în mall-urile NEPI Rockcastle consolidează strategia dezvoltatorului și demersurile pe care acesta le face în vederea îmbunătățirii experienței vizitatorilor centrelor comerciale din portofoliu, prin intermediul noilor tehnologii. În acest sens, NEPI Rockcastle a lansat, anul acesta, aplicația a-Ha!, care răsplătește utilizatorii cu beneficii exclusive și cadouri pentru cumpărăturile făcute în Mega Mall sau Promenada.

Extra info

NEPI Rockcastle este cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, listată la Bursa de Valori din Johannesburg și la Euronext Amsterdam. Compania se concentrează asupra creșterii și dezvoltării activelor imobiliare din piețe competitive din Europa Centrală și de Est, ocupând poziții de top în țări precum România, unde este cel mai mare deținător de proprietăți de retail, Polonia (al patrulea cel mai mare dezvoltator din retail) și Slovacia (a doua cea mai mare companie de pe acest segment), având o prezență puternică și în Croația, Cehia, Serbia și Bulgaria.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare