Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 13 Ianuarie 2015
Puterea destinului a venit Acasă cu audienţe record!

Puterea destinului a venit Acasă cu audienţe record!

Puterea destinului, serialul turcesc care a bătut recorduri de audienţă de-a lungul timpului, se menţine în topuri şi în România, devenind unul din serialele preferate ale românilor. O confirmare a acestui fapt stau și rezultatele înregistrate luni seară, când postul Acasă a ocupat în intervalul orar 18:58 – 20:31 primul loc în rândul televiziunilor de nişă.

de PRO TV
După ce primele patru episoade au fost vizionate pe PRO TV de 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, Puterea destinului a trecut începând de luni în grila de programe Acasă şi poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00.

Cifrele de audienţă demonstrează faptul că intriga acestui serial turcesc a fascinat România. Luni seară, aproape 800,000 de telespectatori urmăreau Puterea destinului, iar minutul de aur de la 20:30 a adus în faţa televizoarelor peste 1.1 milioane de persoane. Astfel, pe categoria de public cu vârsta cuprinsă între 18 si 49 de ani, Acasă a înregistrat o creştere de 7.6 puncte procentuale pe segmentul orar 18:58-20:31, obţinând o cotă de piață medie de 11.0 puncte procentuale, faţă de săptămâna trecută când aceasta a fost de 3.4 puncte procentuale.

Al cincilea episod al serialului Puterea destinului, a adus postului Acasă pe segmentul său, destinat publicului feminin din mediul urban, cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, 6.2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13.9%, fiind al treilea post clasat în topul preferinţelor telespectatorilor pe acest segment. Ştirile PRO TV s-au clasat pe primul loc cu 9.9 puncte de rating şi 21.9% share, iar al doilea post clasat a obţinut 6.9 puncte de rating şi 15.3% share.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Puterea destinului s-a menţinut pe locul trei, cu 4.4 puncte de rating şi 11.0% share. Pe primul loc a fost şi de această dată PRO TV, cu 9.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24.2%, iar postul clasat pe locul doi a obţinut 6.3 puncte de rating şi 15.8% share.

Tradiţiile turceşti prezentate în contrast cu lumea modernă influenţează destinul protagonistei, dar şi povestea de iubire dintre ea şi personajul principal masculin.

De la intrigă şi conflicte la lupta pentru adevăr şi familie, de la iertare la răzbunare, toate acestea pot fi urmărite Acasă de luni până vineri de la 19:00, dar și în reluare de la 10:30. De asemenea, fanii acestei povești unice, înconjurată de obiceiuri şi tradiţii, vor putea viziona în reluare episoadele și la PRO TV, de luni până vineri de la 15:00.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare