Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 26 Ianuarie 2015
Puterea destinului câștigă noi telespectatori

Puterea destinului câștigă noi telespectatori

Puterea destinului continuă să cucerească publicul din România cu povestea sa incredibilă, devenind într-un timp foarte scurt unul dintre serialele preferate ale românilor. Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii încă de la lansare, Puterea destinului s-a clasat şi săptămâna trecută pe primul loc în rândul televiziunilor de nişă, în intervalul orar 19:00 – 20:30, la mare distanţă de următoarele posturi.

de PRO TV
Cifrele de audienţă au crescut notabil pe toate categoriile de public comparativ cu săptămâna precedentă, iar acest lucru demonstrează faptul că povestea inedită a captat atenţia publicului din România. Săptămâna trecută, în medie, aproximativ 1.4 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau Puterea destinului, în creștere cu peste 20% faţă de prima săptămână în care Acasă a difuzat serialul turcesc.

Puterea destinului a adus postului Acasă pe segmentul său, destinat publicului feminin din mediul urban, cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, 9.0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19.5%, fiind al doilea post clasat pe acest segment. Ştirile PRO TV s-au clasat pe primul loc cu 9.5 puncte de rating şi 20.5% share.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Puterea destinului a ocupat tot locul secund, cu 6.6 puncte de rating şi 15.1% share. Pe primul loc a fost şi de această dată PRO TV, cu 10.2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23.4%.

Şi la nivel naţional, Acasă s-a menţinut pe locul al doilea în intervalul orar 19:00 – 20:30 cu 7.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13.5%, câștigând față de săptămâna precedentă 250,000 de telespectatori facinați de incredibila poveste. Primul loc a fost ocupat de Ştirile PRO TV, cu 11.3 puncte de rating şi 20.0% share.

La nivel urban, Puterea destinului a obţinut 6.5 puncte de rating şi 12.6% share, clasându-se pe locul al treilea. PRO TV a fost şi de această dată lider de audienţă cu 9.9 puncte de rating şi 19.1% share, iar postul de pe locul secund a obţinut 6.6 puncte de rating şi 12.8% cotă de piaţă, fiind la mică distanţă de postul Acasă.

Destinul celor doi protagonişti devine din ce în ce mai complicat, aceştia fiind nevoiţi să reziste presiunilor venite din exterior, dar şi să accepte tradiţiile care nu sunt întotdeauna de partea lor.

Cei doi actori şi incredibila lor poveste de dragoste, presărată cu intrigi, conflicte şi situaţii limită pot fi urmărite Acasă, de la 19:00, de luni până vineri!
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare