Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 22 Aprilie 2016
Radio 21 și Europa FM – două branduri noi în portofoliul Rusu+Borțun

Radio 21 și Europa FM – două branduri noi în portofoliul Rusu+Borțun

Începând cu martie 2016, agenția de strategie și manifestare creativă de brand Rusu+Borțun Brand Growers și agenția de digital Rusu+Borțun Cyber Growers oferă servicii integrate de strategie, creație și comunicare digitală pentru EuropaFM și Radio21.

Cele două branduri fac parte din Lagardère Active Radio International, parte a grupului de media francez Legardere, și reprezintă cel mai ascultat radio privat la nivel național și, respectiv, unul din primele radiouri private românești.

Ne bucură enorm acest parteneriat, pentru că avem ocazia să lucrăm din nou cu niște oameni cu care am făcut proiecte frumoase în trecut – ex: Grădina lui Craioveanu pentru Radio 21 -, pentru niște branduri benchmark pentru industria media din România. Avem șansa de a gândi integrat campanii-statement și de a declina în comunicare decizii care țin de strategia de business a grupului, așa că suntem entuziasmați să fim din nou la aceeași masă.”, a declarat Adriana Lungu, Director Executiv Rusu+Borțun.

Canalele de comunicare pentru campaniile de creație vor fi reprezentate de outdoor, digital, tranzit, print, cinema spot, BTL.

Ne-am lăsat seduși în primul rând de entuziasmul echipei Rusu+Borțun. Curajul, creativitatea și oferirea de soluții strategice integrate sunt alte câteva motive pentru care am început o frumoasă relație cu echipa Rusu+Borțun, relație care va duce la atingerea obiectivelor de business ale celor 2 radiouri, dar și la consolidarea poziției acestora în mintea ascultătorilor de radio din România.”, a declarat Marcela Stancu, Group Marketing Director.

Din partea Rusu+Borțun, serviciile de consultanță de până în acest moment au fost oferite de Cătălin Rusu (Chief Creative Partner & CEO) și Adriana Lungu (Director Executiv).

Echipa Radio 21 și Europa FM este formată din Andrada Burdalescu (General Manager), Marcela Stancu (Group Marketing Director), George Zafiu (Program Director).

Extra info

Rusu+Borțun Brand Growers și Rusu+Borțun Cyber Growers au următorul portofoliu de clienți: Patru Mâini, ING Bank, Millenium People (Gala Societatii Civile, Internetics, Institute, The Magazine), Alexander Hughes, Bursa Binelui BCR, Deutsche Bank, Bucharest English Theater, Equatorial, Fares, Floria, Fundația PACT, Hansen, Apollo, FC Voluntari, Karin’s Kids Academy, Synevo, Tom Sawyer Effect, Tribute, UPC, NEPI (Mega Mall, Promenada, City Park, Shopping City Galați, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Deva, Brăila Mall, Severin Shopping Center, Ploiești Shopping City, Aurora Mall, Vulcan Value Centre, Timișoara Shopping City).

Radio 21 face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Europa FM şi Vibe FM. Trustul  francez de media este unul dintre cele mai mari din lume, cu venituri de peste 7 miliarde de euro în 2014 și cu radiouri deschise în 8 țări din Europa și Africa. Europa FM este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM și cu cea mai mare cota de piață din urban (dintre stațiile private, de luni până duminică). Anul acesta, pe 26 mai, va sărbători 16 ani de existenţă.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare