Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 12 Ianuarie 2010
ReadFu, un startup online românesc în Vancouver, Canada

ReadFu, un startup online românesc în Vancouver, Canada

ReadFu este unul dintre cele 6 proiecte alese de incubatorul de startup-uri Bootup Labs din Vancouver, Canada pentru sesiunea Ianuarie - Octombrie 2010. În aceste 8 luni vor beneficia de o investiție seed, de spațiu de lucru, consultanță legală, financiară și mentorship din partea unor oameni de talie mondială din industria online.

Echipa ReadFu este formată din 3 antreprenori români - Cristian Strat (foto), Mircea Pașoi și Silviu Gănceanu, aceiași care au lansat motorul de căutare de joburi balaur.ro și au fondat comunitatea olimpicilor la informatică din România, infoarena.ro.

Despre ReadFu

ReadFu este un produs online care ajută oamenii să navigheze prin pagini web cu multe link-uri, cum ar fi digg.com sau Twitter.

Cu ReadFu, atunci când dai click pe un link primești un rezumat contextual al paginii respective și statistici precum timpul estimat de citire și popularitatea link-ului. Acest lucru va ajuta utilizatorul să decidă care dintre link-urile din pagină sunt relevante pentru el, facilitând astfel procesul de căutare.

Aplicaţia ReadFu poate fi instalată pe bloguri sau website-uri pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare a utilizatorilor.

Despre Bootup Labs

Incubatorul Bootup Labs a fost creat de Boris Mann si Danny Robinson, doi antreprenori canadieni de succes. Bootup Labs alege de două ori pe an, în Ianuarie și în Mai, un grup de 5-7 proiecte pentru a participa la programul lor de incubare de 8 luni. Acest program se desfășoară în Vancouver, BC și în tot acest timp companiile beneficiează de spaţiu de lucru, servicii juridice și fonduri de pâna la 100.000 de dolari canadieni. În schimbul acestor servicii fiecare companie cedează între 5% și 15% din acțiuni.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare