Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 22 Decembrie 2017
RoadStars by Mercedes-Benz Trucks - retrospectiva anului 2017

RoadStars by Mercedes-Benz Trucks - retrospectiva anului 2017

La aproape doi ani de la lansarea in România, RoadStars a devenit în 2017 punctul de întâlnire și de discuție pentru șoferii și pasionații de camioane. Pe parcursul acestui an, RoadStars a prezentat reportaje foto și video cu reprezentanţi ai companiilor de transport româneşti și străine, a oferit acces în exclusivitate la multiple evenimente naționale și europene, oferindu-le pasionaților de camioane din România un univers dedicat lor.

Truck Trophy 2017 –  marea finală

Finala concursului Truck Trophy a avut loc în perioada 13 – 17 februarie 2017, în Suedia. În competiție au participat echipele naționale din Elveția, Belgia, România, Olanda, Polonia și Germania, fiecare echipă fiind alcătuită din șoferii clasați pe primele două locuri în cadrul etapelor naționale ale Truck Trophy. În cadrul marei finale, România a fost reprezentată de Alexandru Ionescu şi Nicolae Popescu.

Pe durata celor 5 zile de concurs, finaliștii au participat la 14 probe, concepute pentru a le testa calități esențiale precum spiritul de camionagiu, curajul, puterea, îndemânarea, abilitățile intelectuale și capacitatea de a lucra în echipă.

Competiția lansată sub denumirea Truck Trophy continuă în 2018 sub numele RoadStars Trophy. Concursul oferă şansa tuturor șoferilor de camioane, indiferent de vârstă, sex, experiență  profesională și modelul de camion pe care îl conduc, să ia parte la această  aventură  şi experienţă unică.

Înscrierile pentru RoadStars Trophy 2017 au început pe 12.12.2017.

După etapele naționale, șapte echipe europene se vor confrunta într-o locație extraordinară, ce va fi anunțată în a doua jumătate a anului 2018.

#RoadStarsTrip - două săptămâni prin Europa printre șoferii de camion

Cinci țări parcurse, peste 5.000 de kilometri rulați și o mulțime de povești și informații utile adunate în cele două săptămâni petrecute într-un Mercedes-Benz Actros pe drumurile Europei în cadrul proiectului #RoadStarsTrip.

Totul a plecat din dorinţa de a cunoaște mai în detaliu care sunt provocările actuale din transport, nevoile cotidiene ale șoferilor de camioane, precum şi viaţa pe care ei o duc departe de casă..

De la interviuri cu șoferi români, la recomandări privind planificarea rutei, descrieri ale zonelor de odihnă și facilități, restaurante și reglementări legislative, aventura #RoadStarsTrip va fi detaliată pe RoadStars în săptămânile ce vor urma.

Extra info

RoadStars este o platformă online interactivă, lansată de Mercedes-Benz Trucks, dedicată truckeri-lor și celor pasionați de camioane. Fie că sunt șoferi, transportatori, antreprenori sau fani ai camioanelor, pe RoadStars fiecare găsește exact informația de care are nevoie. Interfața dinamică, conținutul video, articolele exclusive și funcțiile social media sunt invitația de a deveni membru al platformei RoadStars. Disponibilă în 14 limbi naționale, platforma RoadStars, lansată în România la începutul anului 2016, oferă utilizatorilor posibilitatea de a intra intr-o comunitate activă, unde fiecare poate comenta, încărca imagini, discuta sau împărtăși conținut.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare