Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 4 Decembrie 2017
Sărbătorile vin! Caravana Moșului este cadoul Coca-Cola pentru cei care iubesc Crăciunul

Sărbătorile vin! Caravana Moșului este cadoul Coca-Cola pentru cei care iubesc Crăciunul

Caravana Coca-Cola a pornit în tradiționala călătorie prin țară, în apropierea sărbătorilor de iarnă. Miercuri, 29 noiembrie, Caravana a făcut prima oprire de anul acesta - în București – și până pe 20 decembrie, va aduce bucuria sărbătorilor și experiențe memorabile publicului din alte 9 orașe.

Miercuri seară, bucureștenii care au dat curs invitației Coca-Cola de a întâmpina Caravana au avut parte de o surpriză de proporții: celebrele camioane, întreg decorul și scena amenajate în parcarea Hard Rock Cafe au fost împachetate sub forma unor cadouri. Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de concerte și de multe surprize pe care vizitatorii le-au descoperit în cornerele de activări.

”Ca în fiecare an, aducem bucuria mai aproape de cei care iubesc Crăciunul. Anul acesta, campania de Crăciun îi invită pe consumatori să spună ”mulțumesc” cuiva drag cu o Coca-Cola iar Caravana este cel mai potrivit prilej.”, a declarat Costi Bratu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola România și Moldova.

Coca-Cola pune la dispoziția utilizatorilor aplicației mobile Facebook două filtre cu tematică de Crăciun, cu ajutorul cărora aceștia își pot face fotografii personalizate cu un mesaj de mulțumire. Vizitatorii Caravanei care le postează în social media primesc din partea Coca-Cola un glob pe care îl pot decora pe loc cu un Mulțumesc.

La Caravana Coca-Cola, fiecare „mulțumesc” înseamnă bucurie pentru copiii din centrele de plasament: cu sprijinul Salvați Copiii România, compania le va oferi brazi împodobiți în perioada sărbătorilor de iarnă.

Caravana va vizita alte 9 orașe până când se va întoarce, pentru încă două zile, în București. Călătoria va avea următorul traseu:

 • 6 decembrie – Brașov, patinoarul din fața Aro Palace
 • 7 decembrie – Brașov, Piața Sfatului
 • 9-10 decembrie – Timișoara, Târgul de Crăciun
 • 12 decembrie – Iași, Palatul Culturii
 • 12-13 decembrie – Oradea, Târgul de Crăciun
 • 13 decembrie – Suceava, Iulius Mall
 • 15-16 decembrie – Cluj-Napoca, Piața Unirii
 • 17-18 decembrie – Târgu Mureș, Promenada Mall
 • 18 decembrie – Galați, Shopping City Galați
 • 19-20 decembrie – Constanța, City Park
 • 20-21 decembrie – București, Promenada
 • 22 decembrie – București, Mega Image Băneasa

Extra info

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA și Del Valle. 

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare