Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 23 Iunie 2014
Simona Dragomir – cea mai nouă surpriză în grila de vară a ITSY BITSY FM

Simona Dragomir – cea mai nouă surpriză în grila de vară a ITSY BITSY FM

Vara aceasta mamele și bucuria în familie sunt vedetele Radio ITSY BITSY, pe care îl poți asculta chiar și pe plajă. Cu noua realizatoare a emisiunii „Meditații pentru părinți”, cunoscuta Simona Dragomir (fosta Balanescu), cu premiile zilnice de la emisiunea „Mamma mia” și râsul sănătos alături de Itsy și de Bitsy, fiecare zi din această vară va fi de vacanță. Noile programe ITSY BITSY aduc relaxare și informații utile părinților, chef de joacă și „prietenie pe vecie” copiilor, făcând din radio alegerea preferată la orice ora din zi.

de ITSY BITSY

“Pentru aceasta vacanta de vara ITSY BITSY FM a pregatit programe care sa aduca bucurie in familie, astfel incat prima parte a zilei este un companion al parintilor, iar seara este dedicata copiilor, distractiei si jocului in familie.” a declarat Nadia Tataru, Director General ITSY BITSY.

Cea mai noua surpriza in programul ITSY BITSY este noua realizatoare a emisiunii „Meditatii pentru parinti”. Simona Dragomir (fosta Balanescu), mama a 2 copii si realizatoare TV de aproape 20 de ani, cunoscuta jurnalista de sanatate premiata la concursuri prestigioase, va impartasi ascultatorilor din experienta ei de parinte si va cauta zilnic alaturi de specialisti raspunsuri la numeroasele intrebari pe care inca le are. Ea se declara „cea mai fericita mama” si isi asteapta ascultatorii de luni pana vineri de la 16.00 si de la 22:00.

De altfel, toate mamele pot fi vedete premiate vara aceasta. La emisiunea „Mamma mia” realizata de Nouria Nouri si invitatul ei permanent Mario de Mezzo se celebreaza zilnic mamele „Mamma mia”. Orice ascultator poate propune o mama pe care o admira, pentru ca ea sa fie sarbatorita in direct la radio si chiar premiata. Inscrierile se pot face pe www.itsybitsy.ro.

“Radem in familie” seara de seara de la ora 17.00 la ora 19.00 cu Itsy si Bitsy, cei doi eroi extraterestri iubiti de copii si parinti. Vara aceasta ei va provoaca la un concurs in direct de ras la glume, amintiri amuzante, cantece si intamplari haioase din viata ascultatorilor.

Extra Info

Platforma educativă ITSY BITSY include primul post de radio pentru părinţi şi copii din Europa, ITSY BITSY FM, care emite on air şi on-line, portalul itsybitsy.ro şi Evenimentele ITSY BITSY, care permit contactul direct şi permanent cu publicul în grădiniţe, şcoli, locuri de joacă sau parcuri. Radio ITSY BITSY emite în prezent în Bucureşti și în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane părinţi și copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda ITSY BITSY.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare