Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Comunicate"
Facebook
Like us on Facebook
Comunicat - 5 Decembrie 2014
WEBSTYLER singura agenție din România premiată la European Excellence Awards

WEBSTYLER singura agenție din România premiată la European Excellence Awards

WEBSTYLER este singura agenție din România premiată la European Excellence Awards, cea mai importantă competiție de PR și comunicare din Europa. Raportul OMV Petrom The Power of Stories a devansat la categoria CSR Reports lucrări ca BMW Group Sustainable Value Report sau Sustainability Report of HypoVereinsbank, a Member of Unicredit.

„Mă bucură acest premiu fiindcă ne confirmă încă odată cât de valoros este proiectul Țara lui Andrei cu care nu ne aflăm la primul premiu important și că ne-a dat ocazia să inovam conceptul de raport anual. De obicei, un raport de CSR este o colecție de realizări din timpul unui an. Noi nu ne-am concentrat doar pe cifre, ci am transformat acest instrument statistic într-un mod de interacțiune cu oamenii. Am pus accent pe storytelling și am inventat un barometru al optimismului. Oamenii au interacționat cu raportul, au citit conținutul și la sfârșit s-au declarat mai optimiști”, a spus Bogdan Nițu, general manager WEBSTYLER.

Strategia de promovare a raportului a avut tactici de promovare în digital și social media toate bazate pe conceptul central: optimismul. Raportul s-a dorit a fi o sursă de inspirație pentru această stare de spirit: cei care îl citeau trebuia să declare cât de optimiști sunt după citirea poveștilor. Lideri de opinie implicați în Țara lui Andrei au fost invitați să creeze conținut pe pagina de Facebook a proiectului și să interacționeze cu fanii povestind ce i-a facut pe ei optimiști în timpul implicării în proiect.

Anul trecut Țara lui Andrei a fost desemnată cea mai bună comunitate online la Digital Communication Awards de la Berlin.

Webstyler, GMP PR și GMP Advertising sunt în al cincilea an de parteneriat cu OMV Petrom. Cel mai recent proiect dezvoltat „România, o țară de nota 10”a fost lansat luna trecută și dorește să sublinieze ideea că performanța este o stare către care ar trebui să tindem cu toții pentru a obține rezultate deosebite.

Extra Info

WEBSTYLER este agenția care oferă servicii de strategie și creație digitală la cele mai înalte standarde. Cu peste 14 ani de experiență în online, WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. Agenția deține peste 60 de premii la cele mai relevante festivaluri de publicitate care premiază creativitatea și eficiența. Este deținătoarea a șase trofee de Agenția Anului și a titlului de Agenția Deceniului la Internetics.

Cu o echipa de 40 de profesioniști, WEBSTYLER oferă servicii integrate de comunicare digitală prin administrarea cu succes a comunicării online pentru branduri ca: Telekom, Petrom, Danone, Regina Maria, Edenred, Baneasa Developments, Mitsubishi.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare