Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 19 Aprilie 2017
2+1 Gratis: Publicitatea înşelătoare în campaniile promoţionale

2+1 Gratis: Publicitatea înşelătoare în campaniile promoţionale

Aflată la a 3-a ediţie, conferinţa de „Dreptul Publicităţii” organizată de Societatea Civilă de Avocaţi “Grecu şi Asociaţii” în parteneriat cu Wolters Kluwer România, abordează tema „2 + 1 GRATIS - Publicitatea înşelătoare în campaniile promoţionale”.

De această dată, specialiştii pe dreptul publicităţii îşi propun să dezbată pe larg aspecte de legalitate a campaniilor publicitare organizate de comercianţi, din perspectiva practicilor înşelătoare şi a comunicării neconforme către consumatorul de promoţii.

Dacă eşti retailer, comerciant, agenţie de servicii de marketing sau publicitate, angajat al unei companii în cadrul departamentului de marketing, jurist sau avocat interesat de aspectele legale din publicitate, te invităm miercuri, 24 mai 2017, la Hotel Capital Plaza să te alături profesioniştilor pentru a afla mai multe răspunsuri.

În afară de partea creativă şi artistică a unei campanii promoţionale, comunicarea corectă în reclame aduce un plus de siguranţă consumatorilor şi le dezvoltă încrederea că decizia de a cumpăra un produs sau un serviciu nu a fost greşită.
 

Pentru a combate practicile incorecte ale comercianţilor este nevoie de un control permanent al autorităţilor, dar şi de o preocupare constantă a profesioniştilor din domeniu de a se informa şi a se instrui spre a fi în acord cu legislaţia pentru a crea o experienţă pozitivă de ambele părţi.

Pentru informaţii legate de program şi condiţii de participare la eveniment, accesaţi http://info.wolterskluwer.ro/publicitatea-inselatoare-in-campaniile-publicitare/Membrii IAA, IAB si RAC beneficiază de discount la înregistrare.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare