Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 28 Septembrie 2017
A doua ediție a Sci+Fi FEST, Festivalul de Știință și Literatură SF, te așteaptă în acest weekend

A doua ediție a Sci+Fi FEST, Festivalul de Știință și Literatură SF, te așteaptă în acest weekend

În weekendul 30 septembrie – 1 octombrie 2017, la Biblioteca Națională, are loc cea de-a doua ediție a Sci+Fi FEST, un eveniment unic în România, care aduce în fața publicului larg oameni de știință și cercetători români, scriitori science fiction și promotori ai tehnologiei, educației și SF-ului românesc.

De asemenea, Sci+Fi FEST cuprinde numeroase alte atracții pentru publicul larg, de la observații astronomice cu telescoape profesioniste și lansări de carte științifică și SF până la mini-conferințe și workshop-uri sau expoziții de roboți, drone, tehnologii verzi și mașini electrice.

Sci+Fi FEST 2017 se deschide pentru marele public sâmbătă, 30 septembrie, începând cu orele 17:00, la Biblioteca Națională a României, Festivalul desfășurându-se atât în interior, cât și în parcarea exterioară, special amenajată pentru eveniment. Pe lângă expoziții și demonstrații live, ziua de 30 septembrie este consacrată unui maraton de mini-conferințe dedicat cercetării românești, iar pe finalul programului echipa Știință & Tehnică va prezenta, în premieră, principalele concluzii ale periplului #MareaExpeditieAmericana, dar și noua ediție specială a revistei, dedicată acestei misiuni unice în istoria de 70 de ani ai publicației.

Ziua de duminică, 1 octombrie, demarează în forță la orele 11:00 cu o serie de prezentări din domeniul educației, unde avem ocazia să cunoaștem câțiva dintre elevii eminenți și proiectele lor câștigătoare la diverse competiții internaționale. Urmează o inedită conferință pe tema electromobilității, dar și un moment foarte așteptat de demonstrație de scrimă. A doua parte a zilei este dedicată scriitorilor și editurilor de SF&Fantasy, iar seara va fi marcată de un moment ceremonial în cadrul căruia Știință & Tehnică oferă premii celor mai importanți scriitori SF, dar și cercetătorilor, inventatorilor și oamenilor de știință ai momentului.

Mai multe detalii despre programul festivalului se găsesc aici: https://goo.gl/5zHRTV
Noutățile sunt postate pe pagina de Facebook a Festivalului: https://www.facebook.com/events/1738135966482599

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare