Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 16 Noiembrie 2017
Adunarea Generală IAA România, 23 noiembrie: ce-am făcut în 2017, ce pregatim în 2018, dar și alegerea Comitetului Effie

Adunarea Generală IAA România, 23 noiembrie: ce-am făcut în 2017, ce pregatim în 2018, dar și alegerea Comitetului Effie

Joi, pe 23 noiembrie, de la ora 16.00 va invitam la Adunarea Generala a membrilor IAA Romania, pentru a privi putin in urma la cum a fost anul 2017, pentru a pune la cale activitatile anului 2018 dar si pentru a alege Comitetul Effie din noul an.

de Raluca Turcanasu

Speram sa ne vedem în numar cât mai mare la IAA House joi.

Iata care va fi Agenda Adunarii Generale:

  1. Prezentarea raportului de activitate pentru anul 2017

Ne vom aminti cu drag momentele cheie ale anului:

Effie Awards

Majoritatea juraților au văzut îmbunătățiri în cazurile înscrise în competiția Effie din acest an.

effie


Raluca Vlad, de la Coca-Cola, declara:
„Cred că Guide-ul aduce valoare pentru agenții și modul în care submit, insighturile de acolo sunt foarte valoroase. Până în acest moment am jurizat doar 4 case-uri, însă anul trecut nu vedeam firul roșu între challenge, ce au făcut și rezultate. Ce am văzut azi au fost case-uri clare, bine construite. Pe insights era foarte bine și anul trecut, însă ghidul ajută mult pentru corelații.”

Puteți citi mai multe insighturi de la jurați aici și aici.

Școala IAA a împlinit 10 ani!

scoala iaa 10 ani

Felix Tataru, Președinte Școala IAA și Președinte IAA Global “Sunt recunoscător Alexandrei Olaru, împreună cu care am avut gândul de a fonda o școală și bordului școlii IAA format din Cristina Gheorghe, Dan Petre, Victor Dobre și Afrodita Blasius care au dat viață acestui gând. Cu toții am fost inspirați de dorința de a ridica standardele în industia de marketing și comunicare. Sunt bucuros că Board-urile care au condus IAA Romania ulterior au continuat să dezvolte această școală care devenit un model internațional cu care am reușit să inspir și alți colegi din IAA Global” declară Felix Tătaru, Președinte Școla IAA, Președinte IAA Global

Mai multe despre acești 10 ani în acest material dar și în interviurile publicate de Forbes, despre începuturile Școlii (Episodul 1 și Episodul 2).

Conferința Globala IAA

Ne-am bucurat să ne fiți alături în număr atât de mare pentru a-i cunoaște pe cei 26 de speakeri internaționali, din Japonia, SUA, India, UK, România, Olanda, Liban, Franța, Germania, Dubai... și bineînțeles pe Steve Wozniak!

echipa IAA conferinta

Revedeți aici interviul în exclusivitate cu Steve Wozniak, realizat de George Buhnici (iLikeIT)

 Woz Buhnici

Lansare AcademIAA

Pe 9 noiembrie am lansat oficial si programul AcademIAA, primul parteneriat transversal dintre mediul de afaceri și mediul academic din România.

Acesta include 3 linii de proiecte:

  • Intervenții sistemice – ce are ca scop adaptarea curiculei universitare cu practica. Descoperiți studiul realizat alături de Universitățile partenere și D&D Research despre Motivația Millennials.
  • Programul pentru Formatori – dedicat profesorilor din Universitățile partenere din MarCom, acest pilon include Zilele Porților Deschise în cadrul companiilor membre IAA.

Iata cum a fost la Telekom România, ultima întâlnire înaintea închiderii Anului Universitar:

telekom porti deschise

Dar și la Kubis interactive, prima întâlnire după deschiderea Anului:

kubis

  • Programul pentru studenți – mentorship de la profesioniști seniori din domeniul MarCom pentru studenți din ani non-terminali. Pe larg, aici.

lansare academiaa

Reprezentarea membrilor în dialog cu autoritățile pe proiecte legislative

  1. Planuri pentru 2018

Ce activități ne propunem? Cum vom continua să promovăm România ca Hub Creativ Global? Cum vom contribui la îmbunătățirea educației din MarCom prin Școala IAA și AcademIAA? Cum vom continua să inspirăm excelența în comunicare prin evenimente dedicate industriei?

Nu mai dăm spoilere însă deja ați prins ideea! J

 

  1. Propuneri pentru modificarea Statului Asociației

  2. Discuții despre drepturile și îndatoririle membrilor

  3. Alegerea Comitetului de Organizare Effie 2018, alături de UAPR

 

V-ar plăcea să faceți parte din echipa de organizare a singurei competiții care premiază Eficiența în Comunicare – Effie Awards?

Sau aveți un coleg pe care ați vrea să îl recomandați?

Așteptăm cu drag propunerile și gândurile voastre până pe 20 noiembrie la finalul zilei, pe e-mail către victor.dobre [@] iaa.ro

effie awards

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare