Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 25 Februarie 2014
Astăzi are loc la București întâlnirea trimestrială a conducerii IAA la nivel global

Astăzi are loc la București întâlnirea trimestrială a conducerii IAA la nivel global

În cursul zilei de astăzi, membrii Comitetului Executiv al IAA Global vor dezbate teme importante ale asociației și ale industriei de marketing și comunicare la nivel global. Una dintre temele importante este organizarea Congresului Modial al IAA de la Bejing, care va avea loc în perioada 8 - 10 mai.

Reprezentanții IAA Global, printre care Președintele, Senior Vice-Președintele și Directorul Executiv, împreună cu reprezentanții IAA România vor susține o conferință de presă, astăzi la ora 12.30, la Hotel Hilton, unde vor prezenta mai multe detalii.

Organizarea acestei întâlniri a conducerii IAA Global la București este o consecință a alegerii lui Felix Tătaru în poziția de Senior Vice Președinte al IAA Global, în iunie 2013.

"Suntem onorați, ca români, să avem la București conducerea celei mai puternice asociații globale care reprezintă industria de marketing și publicitate. Ne bucurăm că avem ocazia să fim împreună odată cu un eveniment important al industriei noastre, Premiile de Excelență IAA, ocazie cu care campionii pe 2013 vor primi premiile direct de la colegii mei din conducerea globală a IAA", a declarat Felix Tataru, Senior Vice-Președinte IAA Global.

Membrii Comitetului Executiv al IAA Global vor participa la Gala Premiilor de Excelență IAA pentru 2013, în această seară, eveniment organizat de IAA România.

Cu ocazia acestui eveniment, Boardul IAA România va decerna și premiile IAA pentru 20 de ani de activitate a asociației, acordate celor 3 personalități (advertiser, agentie, media) care au influențat major industria de marcom din România în decursul ceor 2 decenii de existență a IAA România.

Extra Info

International Advertising Association (IAA), cu sediul în New York, a fost fondată în 1938. IAA, cu membri în peste 40 de ţări, este un parteneriat global care cuprinde agenții de publicitate, mass-media, publicitate, agenții de relații publice sau companii media. IAA este dedicat protejării și promovării libertății de exprimare comerciale, publicităţii responsabile, alegerii consumatorilor, iar educația de profesioniști de marketing. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.iaaglobal.org.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare